Έκανε τον σταυρό του και μπούκαρε σε κατάστημα για να κλέψει (video) « Enimerosi 247

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Έκανε τον σταυρό του και μπούκαρε σε κατάστημα για να κλέψει (video)


Παρά το γεγονός ότι μία από τις 10 εντολές είναι το «ου κλέψεις», ο παρακάτω πιστός δεν φάνηκε ιδιαίτερα πρόθυμος να ακολουθήσει τις βιβλικές προσταγές.

Ιδιαίτερα στενές σχέσεις με τη θρησκεία αποδείχθηκε πως είχε ένας ληστής που «χτύπησε» κατάστημα ρουχισμού στο κέντρο του Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.

Ο θεοσεβούμενος και... θρήσκος κλέφτης, αφού έβγαλε ευλαβικά το καπέλο του για να προσευχηθεί σαν κανονικός πιστός, έκανε το σταυρό του για να πάρει Θεία Δύναμη κι άρχισε το -όχι και τόσο- χρισταινικό έργο του, καθώς έσπασε με μία μεγάλη πέτρα την πρόσοψη του καταστήματος κι άρχισε να κλέβει όσα ρούχα βρίσκονταν σε απόσταση «βολής».
yle="text-align: justify;"> Όλο το περιστατικό καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού, ενώ έκπληκτοι οι αστυνομικοί κι οι υπάλληλοι προσπαθούσαν να καταλάβουν αν πρόκειται για κάποιο troll ολκής ή εάν όντως ο εν λόγω ληστής ήταν τόσο ασυνεπής μεταξύ λόγων κι έργων.


Πάντως, το σταυροκόπημα του ληστή δεν συγκίνησε αστυνομικούς και εισαγγελείς, που διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό του, ενώ άγνωστο παραμένει αν κράτησε για τον εαυτό του τα 18 παλτά που πρόλαβε να αρπάξει ή αν τα δώρισε ακολουθώντας την χριστιανική διδαχή και μοιράστηκε την λεία του.

gazzetta.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html