Ξέσπασε Ελληνίδα τραγουδίστρια «Δεν ντρέπεστε λέω εγώ» « Enimerosi 247

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Ξέσπασε Ελληνίδα τραγουδίστρια «Δεν ντρέπεστε λέω εγώ»


Ξέσπασε η νεαρή τραγουδίστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Αφορμή για την ανάρτηση της στάθηκαν τα όσα διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα στο πόλεμο της Συρίας και τα παιδάκια που «φεύγουν» τόσο άδικα. Η ίδια εξοργίστηκε με το γεγονός ότι πολλοί δημοσιεύουν τη θλίψη τους σε διάφορες διαδικτυακές πλατφόρμες για να «πουλήσουν μούρη», όπως έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση της

«Γράφουνε όλοι δακρυβρεχτα στο Facebook και βρισιές _κλαίνε με φάτσες στο Facebook εύχονται και προσεύχονται στο facebook _ κάνουν βαριές δηλώσεις στο facebook για την Συρία και όλα αυτά από την ασφαλεια του σπιτιού και κάποιοι ακόμα πιο τραγικό πίνοντας το καφεδάκι τους σε καφε_bar ….Συγγνώμη αλλά είναι τραγικό δεν αντεχεται…Ότι μπορεις να βλέπεις την θλιψη_τον πονο_τον θάνατο και έχεις διάθεση να πουλήσεις μούρη στο facebook είναι τραγικο..Τι να πω ..Καντε πράξεις και προσευχηθειτε σπιτι σας Κάντε κάτι γενικοτερα…Το Facebook δεν μεταφέρει ούτε ευχές ούτε βρισιές ούτε θα αλλάξει τα έργα των πολλών.Ο πόλεμος δεν σταματάει με μια δημοσίευση στο facebook,είναι τραγικό.Φτανει δεν έχουν όλα την ίδια σημασία…Ο κόσμος υποφέρει..Δημοσιεύεται εικόνες από τα παιδάκια γιατί? Δεν καταλαβαίνω δεν είναι παιχνίδι ο θάνατος και η εξαθλίωση..

Ειναι θλιβερό.Βοηθηστε χωρίς να βροντοφωναζεται και νιώστε σιωπηλά σιωπηρά και χωρίς κρότο.Αγαπηστε ρε πραγματικά και νιώστε….Η ανθρώπινη ζωή δεν είναι για πούλημα…Τις φωτογραφίες των παιδιών ρεεεε…Γιατί για τα likes …Και λυπάστε κιόλας δεν ντρέπεστε λέω εγώ.Ντροπη…αυτό δεν είναι στήριξη αυτό είναι ιεροσυλία με όλη την σημασια.
Οταν έρθουν οι άνθρωποι αυτοί, στον τόπο όλων μας και θα μας χρειαστουν εκεί θα φανεί η ανθρωπιά και η μεγαλοψυχία μας….Πράξεις όχι λόγια..Την λυπη την ζεις την βιωνεις δεν την κανεις αναδημοσιεύση στο facebook…»

Ο λόγος για την τραγουδίστρια Στάλω Πατσιά, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το μουσικό show του ΣΚΑΙ, «The Voice».


nassos blog
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html