«Μαμά, σταμάτα το αυτοκίνητο!», φώναξε ο Γιος της κι εκείνη τρομαγμένη πάτησε φρένο. Μόλις κατάλαβε τον λόγο, έμεινε άφωνη! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

«Μαμά, σταμάτα το αυτοκίνητο!», φώναξε ο Γιος της κι εκείνη τρομαγμένη πάτησε φρένο. Μόλις κατάλαβε τον λόγο, έμεινε άφωνη!

Κατηγορία Διεθνή στις   1:00 μ.μ.  |  Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018


Αν μένετε κάπου που ρίχνει πολλά χιόνια, τότε ξέρετε ότι μερικές φορές είναι δύσκολο να καθαρίσετε τον δρόμο…

Το χιόνι είναι πολύ βαρύ. Όταν ο Tommy και η μαμά του, Teresa Adams, είδαν έναν ηλικιωμένο άντρα να προσπαθεί να καθαρίσει τον δρόμο μπροστά στο σπίτι του μετά από μια βαριά χιονόπτωση, ο Tommy θέλησε να τον βοηθήσει.

Ο άντρας δυσκολευόταν με το φτυάρι και το πι του. Ζήτησε από την μαμά του να σταματήσει το αυτοκίνητο για να καθαρίσει το χιόνι.


Ο 76χρονος άντρας ήταν τόσο ευτυχισμένος που τον βοήθησε ένας έφηβος. Ο Tommy φέρεται να είπε στον άντρα να πάει να καθίσει στο αυτοκίνητο για να είναι ζεστός, όσο εκείνος καθάριζε το χιόνι που είχε μαζευτεί. Όπως φαντάζεστε, η Teresa ήταν πολύ περήφανη για τον γιο της.

Ο Tommy ελπίζει ότι μια μέρα, αν ποτέ χρειαστεί βοήθεια, κάποιος θα έχει την ευγένεια να τον βοηθήσει – όπως και ο ίδιος βοήθησε αυτόν τον άντρα.

Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο:


nataleme.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html