Την έδειραν και την λήστεψαν μέσα στο τρένο, μέρα μεσημέρι. Αυτό που σοκάρει στην υπόθεση όμως είναι… « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Την έδειραν και την λήστεψαν μέσα στο τρένο, μέρα μεσημέρι. Αυτό που σοκάρει στην υπόθεση όμως είναι…

Κατηγορία Διεθνή στις   1:00 μ.μ.  |  Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Μια νεαρή γυναίκα από το Illinois λέει ότι δέχτηκε άγρια επίθεση μέρα μεσημέρι, ενώ οι περαστικοί απλά την κοιτούσαν και δεν έκαναν τίποτα για να την βοηθήσουν.

Η 19χρονη Jessica Hughes, φοιτήτρια στο DePaul University, βρισκόταν στο τρένο από το Σικάγο προς το Berwyn όπου μένει γύρω στις 10 το πρωί, όταν ένας άντρας πήγε και έκατσε ακριβώς μπροστά της και την κοιτούσε στα μάτια. Κατάλαβε αμέσως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

«Σηκώνεται από την καρέκλα του, έρχεται από πάνω μου και ζητάει το κινητό μου, αλλά το κινητό μου ήταν στην τσέπη μου και φορούσα ακουστικά. Έτσι τα τράβηξε και μετά με έσπρωξε στο πάτωμα και άρχισε να με χτυπάει στο κεφάλι. Με δάγκωσε στο αριστερό χέρι.»

Ο άντρας μαζί με μια γυναίκα χτυπούσαν την Hughes κι εκείνη φώναζε για βοήθεια, αλλά κανείς στο τρένο δεν πήγε να την βοηθήσει. «Απλά παρακολουθούσαν», είπε. «Νομίζω ότι ο κόσμος απλά δεν θέλει να μπλέκεται.»


«Συνέχισε να με χτυπά. Φωνάζω για βοήθεια στους άλλους, αλλά δεν ήρθε κανείς.» Ο άντρας και η γυναίκα που επιτέθηκαν στην Hughes το έσκασαν χωρίς το κινητό της. Η αστυνομία ψάχνει τους ύποπτους.

Το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας μέσα στο τρένο. Η αστυνομία του Σικάγο θα εξετάσει το βίντεο μαζί με την διεύθυνση των συγκοινωνιών. «Ελπίζω να έχουν ό,τι χρειάζονται σε αυτό το βίντεο και να μπορέσουν να βρουν αυτούς που μου το έκαναν αυτό», είπε η Hughes.


Η Hughes είπε ότι ο δράστης ήταν ένας Αφροαμερικανός με μούσια γύρω στα 20. Φορούσε μπλε καπέλο Ralph Lauren Polo, φαρδύ παντελόνι και γκρίζο φούτερ. Η γυναίκα ήταν επίσης Αφροαμερικανίδα γύρω στα 25, πολύ αδύνατη με μαύρα μακριά μαλλιά.

Η αρχή συγκοινωνιών του Σικάγο (CTA) εξέδωσε δήλωση για το περιστατικό:

«Η CTA συνεχίζει να συνεργάζεται στενά με την αστυνομία του Σικάγο ερευνώντας το ζήτημα. Εξετάζουμε και παρέχουμε οποιοδήποτε βίντεο χρειάζονται. Σε γενικές γραμμές, είναι πολύ σπάνια τα σοβαρά εγκλήματα στις γραμμές μας, με μέσο όρο τα 7 περιστατικά ανά 10 εκατομμύρια διαδρομές το 2015.


Η CTA διαθέτει πάνω από 23.000 κάμερες ασφαλείας σε όλους τους σταθμούς, τα λεωφορεία και τα τρένα. Είναι ένα από τα λίγα συστηματοποιημένα δίκτυα σε όλη την χώρα και έχει αποδειχτεί πολύ χρήσιμο εργαλείο για τις έρευνες της αστυνομίας. Οι κάμερες μας έχουν μάλιστα συμβάλλει στην μείωση των εγκλημάτων που έχουν αναφερθεί σε οχήματα της CTA το 2015 – την τέταρτη στη σειρά χρονιά κατά την οποία σημειώθηκε μείωση.»

stroumfaki.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html