Πατέρας 2 παιδιών συνελήφθη όταν εξομολογήθηκε σε ιερέα ότι πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του « Enimerosi 247

Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Πατέρας 2 παιδιών συνελήφθη όταν εξομολογήθηκε σε ιερέα ότι πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του

Ένας πατέρας δυο παιδιών από την Πενσυλβάνια συνελήφθη αφού φέρεται να ομολόγησε σε έναν ιερέα ότι πυροβόλησε και σκότωσε τη νέα του γυναίκα.

Την Τετάρτη, ο 44χρονος John P Grazioli, δήλωσε στον πατέρα Michael Polinek από τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Πέτρου στην Eerie, ότι δολοφόνησε τη σύζυγό του, την 31χρονη Amanda Grazioli.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2017

Ο Polinek είπε στην αστυνομία ότι ο Grazioli εμφανίστηκε στον καθεδρικό ναό στις 8 μ.μ. στις 8 Μαρτίου ζητώντας να μιλήσει σε ιερέα.

Ο Polinek είπε ότι κάθισε με τον Grazioli στο γραφείο του πρεσβύτερου και ο 44χρονος ομολόγησε ότι πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του και ότι είχε σκοπό να αυτοκτονήσει.

Ο Polinek είπε ότι δεν ήταν εξομολόγηση, που σημαίνει ότι του δόθηκε η άδεια να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Ο 39χρονος ιερέας δήλωσε στο Go Eerie ότι, αφού ομολόγησε ο Grazioli, τον έπεισε ότι θα ήταν καλύτερο να καλέσει την αστυνομία.

“Ήταν λίγο ανήσυχος και, μετά από κάποια στιγμή, μου είπε ότι σκότωσε τη γυναίκα του και πως θα πήγαινε στο σπίτι για να αυτοκτονήσει,” είπε ο Polinek. “Μετά από λίγο, ήμουν σε θέση να τον πείσω για χάρη της υπόλοιπης οικογένειάς του ότι θα ήταν καλύτερα να καλέσουμε την αστυνομία.”

Ο Polinek είπε ότι ο Grazioli είχε ένα όπλο στην τσέπη του. Τότε ο ιερέας μπόρεσε να απομακρύνει το παλτό του Grazioli. Η αστυνομία αργότερα διαπίστωσε ότι το όπλο ήταν το ίδιο που χρησιμοποίησε για να σκοτώσει την Amanda Grazioli.

Ο Polinek είπε ότι ο Grazioli παρέμεινε ήρεμος και συνελήφθη χωρίς φασαρίες.

“Οι αστυνομικοί ήρθαν και έκαναν ό,τι έπρεπε να κάνουν,”είπε. “Ο Grazioli ήταν στεναχωρημένος και έκλαιγε.”


Οι αρχές ανακάλυψαν το σώμα της Amanda Grazioli σε υπνοδωμάτιο του πρώτου ορόφου στο σπίτι του ζευγαριού στο Whispering Woods. Η αστυνομία δήλωσε ότι η 31χρονη πέθανε από πυροβολισμό στο πίσω μέρος του κεφαλιού της.

Ο δικαστής είπε ότι ήταν αδύνατο να καθορίσει τη στιγμή που πέθανε η Amanda Grazioli, αλλά η αστυνομία πιστεύει ότι σκοτώθηκε λίγες ώρες πριν ο Grazioli πάει στην εκκλησία για να τ’ ομολογήσει.

Πριν ομολογήσει τη δολοφονία στον Polinek, η αστυνομία είπε ότι ο Grazioli έγραψε μια χειρόγραφη ομολογία και την άφησε κοντά στο σώμα της συζύγου του. Στο σημείωμα εξέφρασε το πόσο «λυπημένος» ήταν και είπε ότι επρόκειτο να αυτοκτονήσει.

Κάλεσε επίσης την πρώην σύζυγό του, Erica Grazioli, για να της πει τι είχε κάνει.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html