Συμμορία βιαστών περιφέρθηκε στους δρόμους και ξυλοκοπήθηκε από πλήθος γυναικών ως τιμωρία για το βιασμό 20χρονης φοιτήτριας « Enimerosi 247

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Συμμορία βιαστών περιφέρθηκε στους δρόμους και ξυλοκοπήθηκε από πλήθος γυναικών ως τιμωρία για το βιασμό 20χρονης φοιτήτριας

Τέσσερις βιαστές περιφέρθηκαν στους δρόμους της κεντρικής Ινδίας από ένα πλήθος γυναικών σε μια προσπάθεια να τους «ντροπιαστούν» για τα εγκλήματα που κατηγορούνται.

Ένα βίντεο δείχνει τους τέσσερις άντρες να περπατούν μέσα από ένα πλήθος με γυναίκες – συμπεριλαμβανομένης μιας γυναίκας αστυνομικού – οι οποίες τους χαστουκίζουν τους χτυπάνε με μανία.

Οι τέσσερις άνδρες απήγαγαν και βίασαν μία 20χρονη φοιτήτρια στο Bhopal, ενώ δε δίστασαν να απειλήσουν πως θα σκοτώσουν την ίδια και την οικογένειά της.

Η αστυνομία δήλωσε ότι το θύμα απήχθη από δύο άτομα της συμμορίας και μεταφέρθηκε σε ένα σπίτι όπου βιάστηκε.

Το θύμα δήλωσε στην αστυνομία ότι ένας από τους άνδρες, ο 21χρονος Shailendra Dangi, τον οποίο γνώριζε από το πανεπιστήμιο, την προσκάλεσε για φαγητό σε ένα εστιατόριο.

Κατά τη διάρκεια της εξόδου τους οι δυο τους είχαν έναν καυγά και ο Dangi άρπαξε το κινητό της τηλέφωνο και την πήγε στο σπίτι του φίλου του Sonu Dangi.

Ο 21χρονος Sonu Dangi, ο 26χρονος Dhiraj Rajput, και ο 25χρονος Chiman Rajput, ήταν ήδη εκεί.

“Και οι τέσσερις εμπλεκόμενοι συνελήφθησαν,” δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας Rahul Kumar Lodha.

Ένας από τους κατηγορούμενους, ο οποίος ήταν φίλος της, προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της για να τη συναντήσει στο σπίτι ενός φίλου και να λύσει το πρόβλημα.

“Στη συνέχεια την πήρε στο σπίτι και κάλεσε κάποιους άλλους φίλους για να τη βιάσουν.”

Η γυναίκα λέει ότι ο Shailendra Dangi και ο Dhiraj Rajput απείλησαν να σκοτώσουν την ίδια και την οικογένειά της πριν τη βιάσουν.

Η αστυνομία δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ ότι μετέφεραν τους κατηγορούμενους στην πόλη για να τους “ντροπιάσουν” με σκοπό να τρομοκρατήσουν άλλους πιθανούς παραβάτες και να ενισχύσουν την εμπιστοσύνη των άλλων θυμάτων.





trelokouneli.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html