Μάνα καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκιση επειδή βίαζε την 16 μηνών κόρη της και έστελνε τα βίντεο στο φίλο της « Enimerosi 247

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Μάνα καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκιση επειδή βίαζε την 16 μηνών κόρη της και έστελνε τα βίντεο στο φίλο της

Μια μάνα τριών παιδιών από την Οκλαχόμα καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκιση επειδή βιντεοσκοπούσε τις στιγμές που βίαζε την κόρη της και έστελνε τα βίντεο στο φίλο της.

Η 30χρονη Jerrica Lackey από την Tulsa καταδικάστηκε για σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιού.

Η υπόθεση ήρθε στο φως το Μάιο του 2017, όταν ο πρώην σύζυγος της Lackey ανακάλυψε εικόνες από την τότε 16 μηνών κόρη του που έδειχναν ότι κακοποιούνταν σεξουαλικά από τη μητέρα της.

Ο άντρας είπε στην αστυνομία ότι δανείστηκε το smartphone της Lackey όταν είδε κάτι που τον έβαλε σε υποψίες. Αυτή η κίνησή του τον οδήγησε στις σοκαριστικές εικόνες, σύμφωνα με το NewsOn6.

Αφού ο άντρας τσακώθηκε με την πρώην σύζυγό του γι’ αυτό το θέμα, η Lackey κάλεσε το 911 και ομολόγησε ότι είχε κακοποιήσει σεξουαλικά το παιδί της και πως κατέγραψε τις στιγμές σε βίντεο για να τα στείλει στο νέο της φίλο στη Φλόριντα.

Η Lackey ισχυρίστηκε ότι ο φίλος της, τον οποίο γνώρισε δύο μήνες πριν, θα θύμωνε και θα την χώριζε αν δεν του έστελνε σεξουαλικά βίντεο με την κόρη της, ανέφερε το Tulsa World.

Η Lackey παραδέχτηκε την ενοχή της για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού ηλικίας κάτω των 12 ετών.

“Οι αρχές δρουν εντατικά για να εντοπίσουν εκείνους που εκμεταλλεύονται τα παιδιά,” δήλωσε ο Αμερικανός εισαγγελέας Trent Shores. Θα προστατεύσουμε τους πολίτες, ειδικά τους πιο ευάλωτους στην κοινωνία μας.”

Η Lackey παρέμεινε στη φυλακή από τη στιγμή της σύλληψής της, από τον Μάιο του 2017. Η μικρότερη κόρη της ζει με τον πατέρα της και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της μένουν με άλλους συγγενείς.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html