ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δείτε έναν γιατρό να παθαίνει καρδιακή προσβολή σε ζωντανή σύνδεση και την άθλια αντίδραση της παρουσιάστριας [video] « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δείτε έναν γιατρό να παθαίνει καρδιακή προσβολή σε ζωντανή σύνδεση και την άθλια αντίδραση της παρουσιάστριας [video]

Κατηγορία Διεθνή στις   5:00 μ.μ.  |  Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Καρδιακή προσβολή σε ζωντανή σύνδεση υπέστη ένας γιατρός κατά τη διάρκεια ιατρικής τηλεοπτικής εκπομπής στην Τουρκία…

Ο ορθοπεδικός Ουγκούρ Γιανσέλ εξηγούσε τι συμβαίνει στα παιδιά με πλατυποδία όταν ξαφνικά ένιωσε έναν οξύ πόνο στο στήθος.

«Νιώθετε καλά γιατρε;» προσπάθησε να φανεί ψύχραιμη η παρουσιάστρια Αρζού Κιλίτς προτείνοντας του να πιει ένα ποτήρι νερό για να ηρεμήσει.

«Έχει να κάνει με τον βηματοδότη μου» απάντησε ο Γιανσέλ προσπαθώντας και αυτός να παραμείνει ψύχραιμος. Με το που άφησε όμως το ποτήρι στο τραπέζι ο γιατρός ένοιωσε ξανά ενοχλήσεις στην καρδιά, πιο έντονες από την πρώτη φορά. Τότε η Κιλίτς διέκοψε την εκπομπή λέγοντας πως «είναι ώρα να φροντίσουμε το γιατρό τώρα».

Σύμφωνα με το γαλλικο πρακτορείο όταν ο γιατρός μεταφέρθηκε στα παρασκήνια υπέστη και τρίτη καρδιακή προσβολή με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο όπου πλέον νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.


tromaktiko
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html