Άντρας έκανε τρύπα σε στρείδι για να ικανοποιήσει τις «ορμές» του και δυστυχώς…έπαθε κάτι πολύ χειρότερο! « Enimerosi 247

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Άντρας έκανε τρύπα σε στρείδι για να ικανοποιήσει τις «ορμές» του και δυστυχώς…έπαθε κάτι πολύ χειρότερο!

Οι άνθρωποι κάνουν ακραία πράγματα προκειμένου να ικανοποιήσουν τις ερωτικές τους επιθυμίες. Ένας άντρας από την Σιγκαπούρη είχε τόσο μεγάλη επιθυμία που προσπάθησε να βρει παρτενέρ από το τοπικό σουπερμάρκετ – ένα στρείδι.

Ισχύει πως το εσωτερικό ενός στρειδιού μοιάζει πολύ με γυναικεία γεννητικά όργανα.

Είναι μαλακό, ροζ, τρυφερό και κολλάει από την υγρασία. Το πιο σημαντικό είναι πως έχει την κατάλληλη σχισμή όπου ένας υπερενθουσιασμένος άντρας μπορεί να βρει ανακούφιση.

Δυστυχώς, το μαλακό στρείδι προστατεύεται από ένα πολύ σκληρό κέλυφος. Γι’αυτό ακριβώς και ο τύπος της ιστορίας κατέληξε στο νοσοκομείο.

Ο 26χρονος άντρας από το Hougang της Σιγκαπούρης ενθουσιάστηκε και ερεθίστηκε από μία φωτογραφία στρειδιού επειδή έμοιαζε πολύ με αιδοίο.

Αφού αγόρασε το στρείδι, το άφησε αρχικά να πάρει θερμοκρασία δωματίου. Μετά του άπλωσε λιπαντικό και έβαλε την αγαπημένη του μουσική.

Όλα πήγαιναν καλά στην αρχή. Το στρείδι ήταν αρκετά μεγάλο για το μέγεθός του και το χρησιμοποιούσε με ευχαρίστηση.

Απελπισμένος άντρας Έκανε Τρύπα σε Στρείδι για να Ικανοποιήσει τις «Ορμές» του και Δυστυχώς…Έπαθε Κάτι Πολύ Χειρότερο!

Λίγο μετά όμως γλίστρησε το χέρι του με αποτέλεσμα να κόψει το μόριό του πάνω στο κέλυφος.

Απελπισμένος άντρας Έκανε Τρύπα σε Στρείδι για να Ικανοποιήσει τις «Ορμές» του και Δυστυχώς…Έπαθε Κάτι Πολύ Χειρότερο!

Οι γείτονες τον άκουσαν να φωνάζει και νόμιζαν πως δέχτηκε επίθεση. Μπήκαν στο σπίτι του και είδαν αίματα παντού. Μόλις είδαν όμως το στρείδι και το λιπαντικό, έχασαν τα λόγια τους.

Το επόμενο πράγμα που θυμάται ο τραυματισμένος άντρας είναι να ξυπνάει μετά το χειρουργείο. Έκανε 67 ράμματα του λόγω του τραυματισμού. Παρά τα όσα πέρασε, ο άντρας θεωρεί τον εαυτό του πολύ τυχερό.

“Εάν είχε συμβεί από άλλη γωνία, θα μπορούσε να είχε κοπεί εντελώς.”

Ελπίζει η ιστορία του να προειδοποιήσει και άλλους άντρες που σκέφτονται να ικανοποιήσουν τις ορμές τους με αυτόν τον τρόπο…
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html