Συγκλονιστικό βίντεο δείχνει τους φυλακισμένους στη Βραζιλία να περιμένουν για να ρουφήξουν κοκαΐνη « Enimerosi 247

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Συγκλονιστικό βίντεο δείχνει τους φυλακισμένους στη Βραζιλία να περιμένουν για να ρουφήξουν κοκαΐνη

Αυτή είναι η συγκλονιστική στιγμή που οι κρατούμενοι βρίσκονται στην ουρά, στη φυλακή για να πάρουν σειρά στο να ρουφήξουν κοκαΐνη από ένα μικρό τραπέζι, με 120 γραμμές του Α’ ποιότητας ναρκωτικού τακτοποιημένο σε αυτό.

Περισσότεροι από δώδεκα ενθουσιασμένοι κρατούμενοι καταγράφηκαν να παίρνουν ναρκωτικά σε ένα γεμάτο διάδρομο της φυλακής, ενώ άλλοι περίμεναν στην ουρά πίσω τους.

Μια μικρή χούφτα ανδρών φάνηκε να έχει χαλαρά τον έλεγχο της κατάστασης, φροντίζοντας τους θορυβώδεις κρατούμενους να μην το χτυπάνε και να διασκορπίζουν την κοκαΐνη, αλλά και να λαμβάνουν δίκαια μερίδιό τους.

Ένας από τους κρατούμενους ακόμα φαίνεται ακόμα να γελά, μετά την παράνομη χρήση του φαρμάκου. Οι συγκλονιστικές εικόνες γυρίστηκαν στην κεντρική φυλακή στη νότια πόλη της Βραζιλίας, Porto Alegre.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ερευνά το όργιο ναρκωτικών, το οποίο λέγεται ότι πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια ενός πάρτι που διοργανώθηκε από μία από τις συμμορίες που ελέγχουν τη φυλακή.

Ο περιφερειακός αρχηγός της αστυνομίας ναρκωτικών Mario Souza επιβεβαίωσε: «Διερευνούμε από την οπτική της διακίνησης ναρκωτικών».

Οι ταυτότητες όσων είχαν σχέση με την καταγραφή και οι ύποπτοι κατανάλωσης και διακίνησης των ναρκωτικών, δεν είναι ακόμη γνωστοί. Η υπόθεση πρέπει να διερευνηθεί πλήρως και αμέσως.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html