Ο 9χρονος γιος Ελληνίδας παρουσιάστριας ζει μακριά της απο 3 ημερών « Enimerosi 247

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Ο 9χρονος γιος Ελληνίδας παρουσιάστριας ζει μακριά της απο 3 ημερών


Πρόκειται για μια δημοσιογράφο και παρουσιάστρια η οποία δεν μασά τα λόγια της. Έχει στην πλάτη της πολλά χρόνια εμπειρίας και τα τελευταία χρόνια την παρακολουθούμε μέσα από τις ενημερωτικές εκπομπές που παρουσιάζει ξεδιπλώνοντας τον έντονο χαρακτήρα της.

Ωστόσο ξέρουμε πολύ λίγα για την προσωπική της ζωή μιας και αποφεύγει την δημοσιότητα όπως ο «διάβολος το λιβάνι». Χθες βρέθηκε σε μεσημεριανή εκπομπή με αφορμή την πρεμιέρα της εκπομπής της .

Η δημοσιογράφος μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι έχει ένα 9χρονο αγοράκι το οποίο ζει μαζί με την μητέρα της σε άλλη πόλη από τριών ημερών. Το γεγονός αυτό ξάφνιασε την οικοδέσποινα της εκπομπής η οποία έσπευσε να την ρωτήσει πως και συμβαίνει αυτό.

Η δημοσιογράφος απάντησε ότι παροτρύνει τον γιο της να πάει μαζί της ωστόσο ο ίδιος προτιμά να μείνει μαζί με την γιαγιά του στην πόλη που μεγάλωσε. ΔΡΑΜΑ. Επιπλέον αναφέρθηκε στην δουλειά της η οποία της τρώει το μεγαλύτερο μέρος της μέρας αφού βρίσκεται από το πρωί μέχρι το βράδυ στο κανάλι. Έτσι δεν θα ήθελε ο γιος της να μεγαλώσει σε ξένα χέρια.

Ο λόγος για την δημοσιογράφο του TVOne Νατάσα Ιωάννου η οποία ζει στην Λευκωσία ενώ το παιδάκι της ζει στην Πάφο.


nassos blog
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html