Πατέρας κατήγγειλε το γιο του στην αστυνομία όταν βρήκε στο κινητό του γυμνές φωτογραφίες από ένα ανήλικο κοριτσάκι 2 ετών « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Πατέρας κατήγγειλε το γιο του στην αστυνομία όταν βρήκε στο κινητό του γυμνές φωτογραφίες από ένα ανήλικο κοριτσάκι 2 ετών

Κατηγορία Διεθνή στις   5:00 μ.μ.  |  Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Ένας πατέρας ανέφερε το γιο του στην αστυνομία όταν βρήκε φωτογραφίες ενός γυμνού παιδιού στο κινητό του.

Στις 30 Δεκεμβρίου, ο Paul Spensberger ανέφερε τον 17χρονο γιο του Andrew στις αρχές, στο O’Fallon του Missouri, αφότου βρήκε τις φωτογραφίες στο τηλέφωνό του.

Οι δύο φωτογραφίες ήταν ενός κοριτσιού 2 ετών που ήταν συγγενής της φίλης του Andrew και τραβήχτηκαν σε κοντινή απόσταση. Το μικρό κορίτσι κοιμόταν την ώρα που φωτογραφήθηκε. Ο Paul τις βρήκε αφού κατάσχεσε το τηλέφωνο του γιου του ως τιμωρία για την κακή του συμπεριφορά.

Paul Spensberger reported his 17-year-old son Andrew to police after finding two photographs of a naked two-year-old girl on the teenager

“Ο Andrew είναι κλέφτης, αλλά δεν έχει τέτοιες διαστροφές.”

“Ήταν σε απόγνωση για τα χρήματα… και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι υπάρχουν παιδιά στο σχολείο του που θα αγόραζαν κάτι τέτοιο.”

Ο Paul ήρθε σε επαφή με την οικογένεια του παιδιού στις φωτογραφίες και οι γονείς του κοριτσιού λένε ότι έχουν συγχωρήσει τον γιο του.

Αυτός, από την άλλη, είναι ανάμεσα στο να δώσει στον τρομαγμένο γιο του ένα μάθημα και στο να τον δει να αντιμετωπίζει μέχρι επτά χρόνια στη φυλακή.

Τέλος, ο Paul συμβουλεύει τους άλλους γονείς να κάνουν το ίδιο πράγμα με εκείνον αν βρουν ποτέ παρόμοιες φωτογραφίες στα τηλέφωνα των παιδιών τους. “Είναι αηδιαστικό, είναι ανήθικο και δεν πρέπει να συμβαίνει κάτι τέτοιο,” είπε ο Paul.

Ο Andrew συνελήφθη για κατοχή παιδικής πορνογραφίας και θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι το επόμενο δικαστήριο.

Ο πατέρας του δεν έχει ακόμη αποφασίσει αν θα του προσλάβει δικηγόρο ή όχι, αλλά είπε ότι έχει συμβουλευτεί ήδη αρκετούς.

Είπε επίσης ότι η μητέρα του, με την οποία είναι χωρισμένος, φοβάται ότι μπορεί ο γιος της να παραμείνει στη φυλακή εξαιτίας της κατηγορίας που αντιμετωπίζει.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html