Βρήκε την Γαμήλια Τούρτα των Παππούδων του, 100 Χρόνια μετά τον Γάμο τους. Όταν όμως την Άνοιξε, Ανατρίχιασε Ολόκληρος « Enimerosi 247

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Βρήκε την Γαμήλια Τούρτα των Παππούδων του, 100 Χρόνια μετά τον Γάμο τους. Όταν όμως την Άνοιξε, Ανατρίχιασε Ολόκληρος

Υπάρχουν πολλές τιμημένες, γαμήλιες παραδόσεις που έχουν κρατήσει μέσα στα χρόνια. Μερικοί, αποθηκεύουν ακόμη και την κορυφαία βαθμίδα της γαμήλιας τούρτας τους, για να την φάνε την πρώτη επέτειό τους.

Τον 19ο αιώνα, τα ζευγάρια την έτρωγαν όταν το πρώτο τους παιδί βαπτίζονταν, αλλά τα πιο σύγχρονα ζευγάρια περιμένουν μέχρι την πρώτη τους επέτειο.

Οι Harvey και Inez Warninger παντρεύτηκαν στις 17 Μαρτίου 1915 και αποφάσισαν να ακολουθήσουν αυτή τη διασκεδαστική παράδοση. Δεν έφαγαν ποτέ.

Ο Ρόναλντ θυμόταν ότι η τούρτα φυλάσσονταν στην κατάψυξη των γονέων του από όταν ήταν μικρό παιδί, αλλά δεν την είχε δει από τη δεκαετία του 1950.

Είπε ότι οι γονείς του τον είχαν προειδοποιήσει να μην την αγγίξει, αλλά δεν είχαν πει τίποτα άλλο για αυτό.

Καθώς πλησίαζε η 100χρονη επέτειος του παππού του, η αδελφή του Ρόναλντ, Γουόρινγκερ, του τηλεφώνησε να τον ρωτήσει αν ήξερε πού ήταν η τούρτα. Κοίταξε στο υπόγειο και δεν κατάφερε να τη βρει. Θεώρησαν ότι είχε χαθεί.

Στη συνέχεια, μια μέρα καθώς καθάριζαν το γκαράζ του, παρατήρησε ένα μικρό κιβώτιο και αμέσως κατάλαβε τι κρύβονταν μέσα. Άνοιξε το κιβώτιο και η τούρτα ήταν εκεί!

Ένα ποίημα που γράφτηκε για την Inez από έναν αγαπημένο φίλο, σχεδόν δέκα χρόνια πριν την ημέρα του γάμου της, ήταν αποθηκευμένο δίπλα στην τούρτα.

Έγραφε: «Θυμηθείτε με όταν θα είμαι μακριά και μόνο μισή ξύπνια, θυμηθείτε με την ημέρα του γάμου σας και στείλτε μου ένα κομμάτι από τη γαμήλια τούρτα». Η τούρτα ήταν άθικτη, αλλά απολιθωμένη.

Ο Ρόναλντ ήταν έκπληκτος που είχε κρατήσει τόσο πολύ καιρό. Η τούρτα είχε περάσει δύο παγκόσμιους πολέμους!

Παρόλο που η τούρτα δεν είναι βρώσιμη, ο Ρόναλντ και η αδελφή του ενθουσιάστηκαν που το βρήκαν τόσο κοντά στην επέτειο των παππούδων τους. Η οικογένεια σχεδιάζει να συνεχίσει να κρατάει την τούρτα σαν οικογενειακό κειμήλιο.


Ο Ρόναλντ είπε: «Είμαι ευτυχής που ξαναβρέθηκε. Ένιωθα λίγο υπεύθυνος γι’ αυτό. Ελπίζω να το μεταφέρω σε ένα από τα παιδιά μου και ίσως να την κρατήσουν για άλλα 100 χρόνια.

πηγή:viralman.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html