19χρονη Ξυλοκοπήθηκε Άγρια από Αγνώστους μέσα στο Τρένο. Το Πιο Σοκαριστικό στην Υπόθεση όμως είναι… « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

19χρονη Ξυλοκοπήθηκε Άγρια από Αγνώστους μέσα στο Τρένο. Το Πιο Σοκαριστικό στην Υπόθεση όμως είναι…

Κατηγορία Διεθνή στις   6:00 π.μ.  |  Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017


Μία νεαρή γυναίκα, λέει ότι δέχτηκε βίαιη επίθεση στη μέση της ημέρας, ενώ οι παρευρισκόμενοι παρακολουθούσαν και δεν έκαναν τίποτα για να την βοηθήσουν.

Η Jessica Hughes, 19χρονη φοιτήτρια του πανεπιστημίου DePaul, γύριζε στην πρωτεύουσά της από το Σικάγο στο Berwyn του Illinois στις 10 το πρωί, όταν ένας άντρας μετακινήθηκε στο κάθισμα που ήταν ακριβώς μπροστά της και την κοιτούσε επίμονα.


«Πηδάει από την καρέκλα του και έρχεται πάνω μου και ζητάει το τηλέφωνό μου, αλλά το τηλέφωνό μου βρισκόταν στην τσέπη μου. Τα ακουστικά μου ήταν επάνω στο τηλέφωνο και έτσι τα είδε και τα τράβηξε απότομα.

Έπειτα, με πέταξε στο πάτωμα και στη συνέχεια άρχισε να χτυπά το κεφάλι μου», δήλωσε η Hughes στο WBBM. «Με έκοψε στο αριστερό μου χέρι».

Καθώς ο άνδρας και μια γυναίκα τη χτυπούσαν, η γυναίκα φώναζε για βοήθεια, αλλά κανείς από το τρένο δεν ήρθε να τη βοηθήσει.

«Παρακολουθούσαν μόνο», είπε. «Νιώθω ότι οι άνθρωποι απλά δεν ήθελαν να εμπλακούν».


«Συνέχισε να με χτυπά», είπε η 19χρονη στο WGNTV. «Φώναζα βοήθεια στους άλλους ανθρώπους και κανείς δεν ήρθε».

Ο άνδρας και η γυναίκα που επιτέθηκαν στην κοπέλα, έφυγαν χωρίς το τηλέφωνό της. Η αστυνομία αναζητά επί του παρόντος τους υπόπτους.

Το περιστατικό καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας μέσα στην αμαξοστοιχία. Η αστυνομία του Σικάγο θα εξετάσει το υλικό κατά τη διάρκεια της έρευνας.

«Απλά ελπίζω ό, τι χρειάζονται, να βρίσκεται σε αυτό το βίντεο», είπε η Hughes. «Και να μπορέσουν να πιάσουν εκείνους τους ανθρώπους που μου το έκαναν αυτό».


Η Hughes περιέγραψε τον άνθρωπο που της επιτέθηκε ως Αφρικανο-Αμερικανο άνδρα στην ηλικία των 20 με τρίχες στο πρόσωπο. Φορούσε μπλε καπέλο Ralph Lauren Polo, φαρδύ παντελόνι και γκρι πουλόβερ. Η γυναίκα ήταν πολύ λεπτή με μακριά μαύρα μαλλιά.

Τα σοβαρά εγκλήματα είναι πολύ σπάνια στα τρένα και λεωφορεία του Σικάγο, κατά μέσο όρο επτά περιστατικά για κάθε 10 εκατομμύρια βόλτες το 2015. Υπάρχουν περισσότερες από 23.000 κάμερες ασφαλείας σε όλους τους σταθμούς, τα λεωφορεία και τα τρένα.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html