Το μυστικό για την Μαρέβα Γκραμπόφσκι που πήρε η Μαρίκα Μητσοτάκη στον τάφο της! « Enimerosi 247

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Το μυστικό για την Μαρέβα Γκραμπόφσκι που πήρε η Μαρίκα Μητσοτάκη στον τάφο της!



Ήταν το ένστικτο της μάνας που ξέρει πολλά για τον γιο της;
Όσο ζούσε η σεβάσμια Μαρίκα δεν ήθελε ούτε να βλέπει αλλά ούτε και να ακούει ο όνομα της ξανθιάς με την πολωνική καταγωγή και τις ρίζες από Χίο και την Αίγυπτο.


Στην «ιερή» οικογένεια, δεν πιστεύουν ότι η σχέση αυτή έχει τις προΰποθέσεις να μακροημερεύσει. Πίσω από τις κλειστές πόρτες αναρωτιούνται ποια είναι η γυναίκα εκείνη με το ξενικό όνομα που γοήτευσε το μονάκριβο αγόρι τους. Είναι η πρώτη φορά που ο νυν Πρόεδρος της Ν.Δ εκφράζει τόσο ανοιχτά τα συναισθήματά του για κάποια και μοιάζει ενθουσιασμένος να φέρει κοντά τις δυο αγαπημένες του γυναίκες, τη Μαρέβα και τη μητέρα του. Όταν οι δυο γυναίκες έρχονται σε επαφή, ο Κυριάκος βρίσκεται στη μέση, προσπαθώντας με κόπο να κρατήσει τις απαιτούμενες ισορροπίες.
Η Μαρίκα Μητσοτάκη, σύμφωνα με το δημοσίευμα, συνεπικουρούμενη από τις κόρες της, εκφράζει ανοιχτά την ενόχλησή της. Οι τριβές μετατρέπονται σε συγκρούσεις, άλλοτε μετωπικές άλλοτε έμμεσες. Οι γυναίκες της οικογένειας φέρεται να παραπονιούνται ότι δεν βρίσκουν κοινό έδαφος μαζί της, η οποία δε δείχνει τη διάθεση να ενταχθεί στην οικογένεια. Η Μαρέβα ούτε λίγο ούτε πολύ ακολουθεί τον δικό της ρυθμό, δείχνοντας προτίμηση στον πεθερό της. Παρά τις ενδοοικογενειακές γκρίνιες, το ζευγάρι αποφασίζει να προχωρήσει το 1997 σε γάμο. Με τη Μαρίκα Μητσοτάκη η σχέση της είχε εξομαλυνθεί κάπως μετά την απόκτηση της εγγονής της.

O νέος πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης , φωτογραφίζεται με την οικογένεια του μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016. Με καταμετρημένο το 70% των ψήφων ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται με 51% έναντι 49% του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που έκανε ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ Γιάννης Τραγάκης. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ
Αυτή είναι η Μαρέβα
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967. Ο αιγυπτιώτης παππούς της, Φίλιππος, ήταν ναυπηγός, Πρόεδρος του νορβηγικού νηογνώμονα Det Norske Veritas. Ο έτερος παππούς, Ματίας, ευεργέτης και χορηγός μεγάλων δωρεών, είχε δική του φαρμακοβιομηχανία στη Βαρσοβία. Ο γιος του, πατέρας της Μαρέβα, συνέχισε τις φαρμακευτικές δραστηριότητες της οικογένειας, με έδρα το Λονδίνο. Γνωστός συλλέκτης σπάνιων έργων, σημαντικών νομισμάτων και γραμματοσήμων -για πολλά χρόνια είχε δική του γκαλερί στη Βρετανία, τηνGrabowski Gallery. Μετέδωσε στην κόρη του την αγάπη του για τις τέχνες.
Το 1996, η Μαρέβα ξεκίνησε να εργάζεται στην Deutsche Bank. Το 2007 ίδρυσε την MG Capital Advisors S.A. (Wealth Management, Deal Οrigination και Private Εquity) και το 2010 την Eternia Capital (επενδύσεις Hedge Fund).
Κι έπειτα, μέσα στην κρίση, πήραν την απόφαση με τη φίλη της Δήμητρα Κολοτούρα να στήσουν τη δική τους επιχείρηση. Έτσι το 2012 λάνσαραν την Zeus + Dione, εταιρεία η οποία δημιουργεί σύγχρονα αξεσουάρ και ρούχα, εμπνευσμένα από την ελληνική παράδοση και κατασκευασμένα με μεράκι από Έλληνες δημιουργούς και τεχνίτες. Αποδείχτηκε ότι έπραξαν άριστα.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html