Η Τεξανή Hannan Ferguson αν και μόλις στα 24 της χρόνια, είναι περιζήτητη από τα αντρικά περιοδικά, καθώς το μοντέλο φαίνεται να κάνει ιδιαίτερο γκελ στις αντρικές φαντασιώσεις. Ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο σε πρακτορείο μόδας στο Ντάλας και πολύ γρήγορα μετακόμισε στη Νέα Υόρκη, όπου σήμερα ζει μόνιμα, κάνοντας πολλές και «καuτές» φωτογραφήσεις, όπως η τελευταία για το Maxim. Δείτε την!!! « Enimerosi 247

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Η Τεξανή Hannan Ferguson αν και μόλις στα 24 της χρόνια, είναι περιζήτητη από τα αντρικά περιοδικά, καθώς το μοντέλο φαίνεται να κάνει ιδιαίτερο γκελ στις αντρικές φαντασιώσεις. Ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο σε πρακτορείο μόδας στο Ντάλας και πολύ γρήγορα μετακόμισε στη Νέα Υόρκη, όπου σήμερα ζει μόνιμα, κάνοντας πολλές και «καuτές» φωτογραφήσεις, όπως η τελευταία για το Maxim. Δείτε την!!!


Η Τεξανή Hannan Ferguson αν και μόλις στα 24 της χρόνια, είναι περιζήτητη από τα αντρικά περιοδικά, καθώς το μοντέλο φαίνεται να κάνει ιδιαίτερο γκελ στις αντρικές φαντασιώσεις.

Ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο σε πρακτορείο μόδας στο Ντάλας και πολύ γρήγορα μετακόμισε στη Νέα Υόρκη, όπου σήμερα ζει μόνιμα, κάνοντας πολλές και «καuτές» φωτογραφήσεις, όπως η τελευταία για το Maxim.

Δείτε την!!!














Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html