Γνωρίστε το «ελάφι» της παραλιακής. Παίζει σαξόφωνο και μας αναστατώνει « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Γνωρίστε το «ελάφι» της παραλιακής. Παίζει σαξόφωνο και μας αναστατώνει

Κατηγορία Lifestyle στις   1:30 π.μ.  |  Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017


Το συγκεκριμένο κορίτσι είναι μουσικός παίζει σαξόφωνο-ένα όργανο που χρειάζεται ιδιαίτερες δεξιότητες για να το διαχειριστεις- αλλά και πιάνο, φλάουτο, ταμπούρα, και μπάσο. Η Διονυσία πέρα από πολύ καλή μουσικός είναι και τραγουδίστρια. Πολυτάλαντο το μικρό. Η ίδια παρά την Νοτιοαμερικάνικη ομορφιά της, αρέσκεται στο να μελετάει πολύ την μουσική και για αυτό τον λόγο έχει πτυχία κλασικής και τζαζ. Μπορεί η εικόνα να είναι εντυπωσιακή αλλά σημασία έχει το μυαλό και ο στόχος για την νεαρή Θεσσαλονικιά.

Η αγάπη της για όλα τα κομμάτια της μουσικής και η πολυπραγμοσύνη της, την έκαναν να ασχοληθεί επαγγελματικά με το χώρο. Κάνει την διαφορά στην νυχτερινή ζωή αφού «πασάρει» κάτι διαφορετικό στην πιάτσα.

Εμφανίζεται στο «Ποσειδώνιο», έναν ιστορικό ναό διασκέδασης που πάντα βρίσκει τρόπο να πρωτοπορεί με τις προτάσεις του και παίζει το σαξόφωνο της κεντρίζοντας το ενδιαφέρον. Η εντυπωσιακή Διονυσία Γεωργιάδου ασχολείται με τη μουσική απο τεσσάρων ακι ειναι προφανές πώς πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο ταλέντο. Και ώς βέρα Βόρεια το ταπεραμέντο και η σεξουαλικότητα ξεχειλίζουν μέσα απο τις εικόνες της…





nassos blog
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html