Ύποπτο τροχαίο και απειλές για γνωστό δικηγόρο - «Σου έρχονται και χειρότερα!» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Ύποπτο τροχαίο και απειλές για γνωστό δικηγόρο - «Σου έρχονται και χειρότερα!»

Κατηγορία Κύπρος στις   12:40 μ.μ.  |  Κυριακή 2 Ιουλίου 2017



Απειλές και προειδοποίηση μέσω «ατυχήματος» δέχθηκε γνωστός δικηγόρος ο οποίος προέβη σε καταγγελία στο ΤΑΕ της επαρχιακής αστυνομικής διεύθυνσης.
Σύμφωνα με τα όσα κατάθεσε ο γνωστός δικηγόρος, το περασμένο Σάββατο ενώ οδηγούσε το πολυτελές αυτοκίνητο του, ο δεξιός τροχός του οχήματος έφυγε και λόγω του ότι δεν έτρεχε κατάφερε να το ακινητοποιήσει χωρίς να τραυματιστεί. Το «ατύχημα» δεν θεωρήθηκε αθώο και ως εκ τούτου προέβη σε καταγγελία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», ο δικηγόρος ανάφερε επίσης πως δέχθηκε στο κινητό του τηλέφωνο ένα μήνυμα με το οποίο κάποιος άγνωστος αριθμός, τον προειδοποίησε πως το συμβάν με το αυτοκίνητο ήταν ένα προμήνυμα και υπόμνηση ότι έρχονται και χειρότερα. Το μήνυμα που έλαβε ο δικηγόρος ήταν στην αγγλική γλώσσα.

Την ίδια ώρα πρόσωπα που γνωρίζουν την υπόθεση και είναι από το περιβάλλον του δικηγόρου υποστήριξαν πως ήταν ένα ατύχημα, αποτέλεσμα της κακής δουλειάς του μηχανικού που δεν βίδωσε καλά τις βίδες του τροχού.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το θέμα έχει και μια πολιτική διάσταση της υπόθεσης λόγω της σχέσης του με πολιτικό πρόσωπο. Για την προστασία του δικηγόρου η αστυνομία έλαβε μέτρα.

Το όνομά του δικηγόρου για λόγους ασφαλείας δεν έχει δημοσιοποιηθεί, με την αστυνομία να επιλαμβάνεται με απόλυτη μυστικότητα τις έρευνες.

Πηγή: reporter.com.cy
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html