ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ! Tρόμος στην επιστημονική κοινότητα… « Enimerosi 247

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ! Tρόμος στην επιστημονική κοινότητα…


Πανικός επικρατεί στη γείτονα χώρα, μετά τον σεισμό των 6,1 ρίχτερ στη Μυτιλήνη, καθώς υπάρχουν οι υποψίες ότι η σεισμική δόνηση μόνο σαν φυσικό φαινόμενο δεν θα μπορούσε να ερμηνευτεί.

Ήδη, ο δήμαρχος της Άγκυρας Melih Gökçek, με μια ανάρτηση του στο twiiter επισήμανε ότι μπορεί να πρόκειται για έναν «τεχνητό σεισμό» πυροδοτήθηκε από ξένες δυνάμεις.



Τι εννοούσε ο Gökçek; Ότι η σεισμική δόνηση προκλήθηκε από το αμερικανικού  συστήματος Haarp, το οποίο προκαλεί σεισμούς. Ήδη, εδώ και αρκετό καιρό στην Τουρκία υπάρχουν οι δηλώσεις ότι στο σχέδιο των δυτικών δυνάμεων είναι η πρόκληση τεχνικών σεισμών, με στόχο, όπως θεωρούν οι Τούρκοι, να πληγεί η χώρα. Μάλιστα, όπως εκτιμάται από τους Τούρκους, οι «ξένες δυνάμεις» έχουν στοχοποίησει την ευρύτερη περιοχή της Μαρμαρίδας και της Κωνσταντινούπολης.

Όπως είναι φυσικό, ο σημερινός ισχυρός σεισμός στη θάλασσα του Αιγαίου, που έγινε αισθητός και στην απέναντι πλευρά, έχει πανικοβάλει τους Τούρκους και φοβούνται μήπως ενεργοποιηθούν ρήγματα στην Κωνσταντινούπολη.



Πηγή:voicenews.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html