Το διπλό στ0ματικό Seξ: Προσφέρει στον άνδρα έκρηξη ηδονής! « Enimerosi 247

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Το διπλό στ0ματικό Seξ: Προσφέρει στον άνδρα έκρηξη ηδονής!



Το στ0ματικό σeξ είναι πραγματικά απολαυστικό για κάθε άνδρα όμως μερικές φορές μπορεί να καταλήξει να είναι μονότονο. Το διπλό στοματικό η εναλλαγή δηλαδή της διείσδuσης και του στ0ματικού είναι ο καλύτερος τρόπος για να σπάσετε τη ρουτίνα στο κρεβάτι και να κάνετε μια ιδιαίτερη σeξουαλική έκπληξη στον σύντροφό σας.

Πώς γίνεται.

Ξεκινήστε με πe0λειχία. Έπειτα από λίγη ώρα όταν έχει διεγερθεί αρκετά ανεβείτε πάνω του και διεισδύστε. Στο διπλό στ0ματικό σeξ οι γυναίκες έχουν την πρωτοβουλία. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε σε θέση να αντιλαμβάνεστε τις ορέξεις του άνδρα, πότε δηλαδή βαριέται με τη μια τεχνική και είναι καιρός να εφαρμόσετε την άλλη.

Ο άνδρας διεγείρεται πολύ όταν η γυναίκα απολαμβάνει τις δικές του εκκρίσεις από το πe0ς του. Θα πρέπει φυσικά να διατηρείτε πάντα υγιή και καθαρό τον κ0λπ0 σας).

Το διπλό στ0ματικό είναι απολαυστικό και για τη γυναίκα η οποία πολλές φορές κουράζεται από την πεολειχία ειδικά όταν διαρκεί πολύ. Με αυτή την τεχνική διεγείρεται περισσότερο και η ίδια με τα διαλείμματα διείσδυσης.



Πηγή: boro.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html