«Σκονισμένο» μοντέλο λιποθύμησε χθες σε WC ταβέρνας. Μπέρδεψε το κοκό με… « Enimerosi 247

Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

«Σκονισμένο» μοντέλο λιποθύμησε χθες σε WC ταβέρνας. Μπέρδεψε το κοκό με…

Ειναι γνωστή. Απο τις πιο γνωστές μοντέλες της νέας γενιάς. Με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και χαρακτήρα παρορμητικό, έντονο και πολλές φορές ανεκδιηγητο. Το κορίτσι αυτό λοιπόν πίνει ότι πίνεται και «ρουφάει» ότι «ρουφιέται»…Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει μπεί για τα καλά στην φάση με το «κοκό» παρά το γεγονός ότι φίλοι και γνωστοί προσπαθούν να την αποτρέψουν. Μάλιστα κάποιοι λένε πώς έχει και πρόβλημα υγείας απο παιδί με ζωτικό όργανό και οι γιατροί απαγορεύουν κάθε κατάχρηση τέτοιας μορφής.

Παρ” όλα αυτά το κορίτσι δεν ακούει. Κάνει του κεφαλιού της. Ένα κεφάλι που κόντεψε να χάσει χθές όταν λιποθύμησε σε τουαλέτα ταβέρνας στα Νότια προάστια. Οι φίλοι της ανησύχησαν όταν κατάλαβαν ότι καθυστερούσε πολύ να επιστρέψει στο τραπέζι. Κάποια στιγμή πήγαν στην τουαλέτα και την είδαν σωριασμένη στο δάπεδο. Όταν την σηκωσαν και την επανέφεραν κατάλαβαν ότι είχε «σκονιστεί».

Το κακό είναι πως τοποθέτησε το «κοκό» στο σημείο που βάζουν την στάχτη πάνω απο το χαρτί υγείας και μαζί με την σκόνη ρούφηξε και στάχτη με αποτέλεσμα αυτό να την ζαλίσει και να λιποθυμήσει.

Το θέμα σταμάτησε εκεί… καθώς δεν πήγε στο νοσοκομείο… αλλά τα στόματα άνοιξαν απο την πρώτη στιγμή και λένε πολλά. Κρίμα και είχε προοπτική αυτο το παιδί…

nassos blog
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html