Απόφαση της Super League γονατίζει τον Ολυμπιακό « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Απόφαση της Super League γονατίζει τον Ολυμπιακό

Κατηγορία Αθλητικά στις   10:00 μ.μ.  |  Κυριακή 2 Απριλίου 2017


Ανεπανάληπτος Γολγοθάς για την ομάδα του λιμανιού! Γιατί η διοργανώτρια αρχή φέρνει τα πάνω-κάτω στους πρωταθλητές; Τι θα συμβεί το καλοκαίρι ενόψει της νέας σεζόν;



Εξαιρετικά κρίσιμο θεωρείται το φετινό καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό, ιδιαίτερα στην περίπτωση που προχωρήσει και ‘σφραγισθεί’ από τη Σούπερ Λίγκα η ιδέα για τη διεξαγωγή πλέι οφ από τη νέα σεζόν, με έξι ομάδες και τη συμμετοχή του πρώτου στη βαθμολογία κατά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Στην περίπτωση αυτή, οι Ερυθρόλευκοι θα έχουν να διαβούν ένα αληθινό αγωνιστικό …Γολγοθά, κατά πολύ μεγαλύτερο από τον φετινό, στον οποίο έχουν δώσει ήδη 46 παιχνίδια, με τους ιθύνοντες την πειραϊκή ΠΑΕ πολλές φορές να γκρινιάζουν για το ότι η ομάδα αγωνιζόταν κάθε τρεις μέρες, αλλά και τους παίκτες να εμφανίζουν συχνά μέσα στη σεζόν σημάδια κόπωσης και εξάντλησης.

Κι όμως, τα φετινά δεδομένα μπορεί να μοιάζουν …παιχνιδάκι την επόμενη σεζόν, καθώς με μια πορεία ανάλογη με τη φετινή, οι Ερυθρόλευκοι του χρόνου μπορεί να παίξουν ακόμα και 64 ματς!

Δηλαδή, ούτε λίγο ούτε πολύ, να ξεκινήσουν τις επίσημες υποχρεώσεις τους στα τέλη του Ιούλη και ακόμα και μέχρι τις αρχές Ιουνίου να παίζουν μπάλα, ενώ το 2018 θα είναι και χρονιά με Μουντιάλ για πολλούς διεθνείς!

Όλα αυτά κυρίως επειδή στα πλέι οφ θα παιχτούν ακόμα 10 αγωνιστικές(!), δηλαδή μόνο για το πρωτάθλημα οι Ερυθρόλευκοι πρόκειται να δώσουν 40 παιχνίδια (τα 30 στην κανονική περίοδο, καθώς την επόμενη σεζόν θα παραμείνουν 16 οι ομάδες στη μεγάλη κατηγορία)…

Όλα τα παραπάνω δεν μπορεί παρά να δημιουργούν ήδη σκέψεις και προβληματισμό στο Λιμάνι, σχετικά με τον προγραμματισμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Όπως προκύπτει, πέντε τομείς θα αποτελέσουν τα ‘κλειδιά’ προκειμένου να κυλήσει θετικά η επόμενη σεζόν, χωρίς να υπολογίζεται σε αυτά, βέβαια, το ότι η ομάδα θα πρέπει πολύ γρήγορα να καταλήξει στο ποιος θα είναι ο προπονητής της επόμενης περιόδου.

Πάντως, θεωρείται δεδομένο πως οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να ξεκινήσουν πλήρως συγκεντρωμένοι την καλοκαιρινή τους προετοιμασία (15-20 Ιουνίου), οπότε και θα υπάρχει ελάχιστος χώρος και χρόνος για πειράματα, όπως συνέβαινε τις προηγούμενες σεζόν.

Απαιτείται επίσης, σωστός και έγκαιρος μεταγραφικός σχεδιασμός, κάτι που θα οδηγήσει στην αναγκαία συνθήκη του να έχει ολοκληρωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό το ρόστερ μέχρι τα τέλη Ιουλίου και πριν από το πρώτο προκριματικό ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ (καλώς εχόντων των πραγμάτων).

Στα ζητούμενα είναι να υπάρξει αύξηση του αριθμού των παικτών του ρόστερ, με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι θα πρέπει αυτό να αριθμεί τουλάχιστον 30 ‘ετοιμοπόλεμους’ (και όχι εκκολαπτόμενους) ποδοσφαιριστές!

Επιπλέον, στα μεγάλα ‘ατού’ του Ολυμπιακού συγκαταλέγεται το γεγονός ότι διαθέτει μια πλειάδα δανεικών παικτών, για τους οποίους όμως, θα πρέπει γρήγορα κάποιος να αποφασίσει αν θα έχουν θέση στο ρόστερ της νέας περιόδου ή όχι.

sportdog.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html