Ίνα Σιρίνα: «Στο σeξ μου αρέσει να κάνω...» « Enimerosi 247

Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Ίνα Σιρίνα: «Στο σeξ μου αρέσει να κάνω...»


Η διάσημη π0ρν0στάρ παραχώρησε συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε στις προτιμήσεις της στο σeξ και όχι μόνο...

Αναλυτικά τα όσα «πικάντικα» είπε στο Sirinα TV:

Πότε έπαιξες πρώτη φορά σε eρωτική ταινία;

«Πρώτη φορά έπαιξα σε eρωτική ταινία το 2011. Αν δεν το έχεις δει, λέγεται "0ργια στο ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης". Πριν από αυτή είχα κάνει και 1-2 σπιτικά $extapes, επειδή είχα μεγάλη περιέργεια να δω πώς φαίνομαι στην κάμερα. Είχε πλάκα τελικά να βλέπω τον εαυτό μου από μια εντελώς διαφορετική οπτική γωνία».

Τι σε ξενερώνει περισσότερο στο σeξ;

«Διάφορα πράγματα με ξενερώνουν, περισσότερο όμως το να βρίζω κατά τη διάρκεια του σeξ ή να με βαράνε δυνατά! Γενικά προτιμώ το πιο αισθησιακό και παθιασμένο σex...».

Και τι σου αρέσει περισσότερο αντίστοιχα;

«Μου αρέσει η ποδ0λαγνεία! Επίσης, μου αρέσει το σeξ με γυναίκες και το να γλειφόμαστε. Ακόμη μου αρέσει η π@π@ και το να με φτύνουν ή να φτύνω μόλις ανάψουν τα αίματα για τα καλά...»

Αν σου έκαναν δώρο κάποιο προϊόν του Siρinashop, ποιο θα ήταν αυτό;

«Όπως μπορείς να φανταστείς, έχω ήδη μεγάλη συλλογή! Όμως, έχω μεγάλη αδυναμία στα αξεσουάρ για την κλeιτ0ρίδα! Θα ήθελα να δοκιμάσω ένα από τα παιχνίδια πού ασχολούνται με αυτήν, το οποίο έχω βάλει στο μάτι και νομίζω λέγεται VεnusLips».

Ποια είναι η αγαπημένη σου μέρα για να κάνεις σeξ;

«Δε νομίζω ότι κάνει η ημέρα τη διαφορά, αλλά ο παρτενέρ που επιλέγεις. Αν έχεις το κατάλληλο σύντροφο, κάθε ημέρα έχει τη χάρη της.

Νιώθεις ότι ζηλεύουν οι φίλες σου το επάγγελμα πού κάνεις;

«Όχι δεν έχω νιώσει κάτι τέτοιο, ίσως δεν το δείχνουν για να μην νιώσω περίεργα. Πάντως παρότι, κάποια φίλη μου μπορεί να είναι πιο ομόρφη από εμένα, σίγουρα το γεγονός ότι με αναγνωρίζουν, κάνει συχνά τα πράγματα πιο εύκολα, π.χ. όταν θέλω να βρω με την παρέα μου ένα καλό τραπέζι σε ένα μαγαζί…».

Υπάρχει κάτι πού δε θα έκανες σε ταινία;

«Δε νομίζω ότι θα μπορούσα να μαντέψω από τώρα, εξαρτάται πολύ από τη διάθεση μου την ημέρα του γυρίσματος. Γενικά προσπαθώ να είμαι αυθόρμητη και δεν κανονίζω τα πάντα από πριν, όσο και να φαίνεται περίεργο αυτό».

Υπάρχει κάτι πού θα έκανες παρά μόνο σε ταινία;

«Τώρα με φέρνεις σε δύσκολη θέση, δεν το έχω σκεφτεί ποτέ σοβαρά! Αν ποτέ αρνηθώ κάτι πάντως, θα σε ενημερώσω. Χαχαχα!».

Ποιο είναι το αγαπημένο σου social network και πόσους fans/followers έχεις αντίστοιχα;

«Τo Facebook σίγουρα, έχω πάρα πολλούς φίλους (100.000+) αν αθροίσω τα διάφορα προφίλ μου. Στο βασικό μου προφίλ για παράδειγμα έχω 28.000 φίλους και επικοινωνώ καθημερινά μαζί τους».

Ποιο είναι το τελευταίο -περίεργο- δώρο που έκανες σε κάποιο φίλο ή φίλη σου;

«Χαχαχα! Συμπτωματικά, πριν 7 ώρες περίπου, έκανα δώρο σε μια φίλη μου ένα δ0νητή, τον έχω και σε φωτογραφία. Ουπς… την έχω στο κινητό μου, σόρυ. Για να μη νομίζεις ότι σου κάνω πλάκα πάντως ήταν η σειρά Rabbits και είναι …δοκιμασμένος!».

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html