Πέθανε ο Σταύρος Σεραφειμίδης - Ο ''γιατρός των φτωχών'' « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σημαντική είδηση:

Ο πραγματικός λόγος που τα τυριά είναι κίτρινα

Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Πέθανε ο Σταύρος Σεραφειμίδης - Ο ''γιατρός των φτωχών''

Κατηγορία Ελλάδα στις   3:00 μ.μ.  |  Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Ηράκλειο: Πέθανε ο Σταύρος Σεραφειμίδης - Ο ''γιατρός των φτωχών'' που έγινε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ!
Σε ηλικία 71 ετών, πέθανε ο γιατρός και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σταύρος Σεραφειμίδης. Η κηδεία θα γίνει σήμερα Τρίτη στις 16:00 από τον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Ανδρέα στο Αρκαλοχώρι...
Ο Σταύρος Σεραφειμίδης κατά τη διάρκεια της δικτατορίας πήρε μέρος ως φοιτητής στα γεγονότα του Πολυτεχνείου της Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια διορίστηκε κοινοτικός γιατρός στο Αλάγνι Ηρακλείου. Το 1975, μετέβη στο Αρκαλοχώρι και έγινε μέλος της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. Το 1981, εξελέγη βουλευτής Ηρακλείου με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, ενώ ίδρυσε και τον πρότυπο συνεταιρισμό, το «Αρκάλι».

.
Ο Στ.Σεραφειμίδης , ο «γιατρός των φτωχών» , ήταν μικρασιατικής καταγωγής και στηρίχθηκε από όλο το προσφυγικό στοιχείο, ενώ με την εκλογή του είχε ως όραμα να στήσει ένα πρότυπο συνεταιρισμό, το «Αρκάλι». Ο συνεταιρισμός αυτός δεν πήγε καλά, ακολουθησαν έλεγχοι και ακούστηκαν πολλά με συνέπεια ο ίδιος ο βουλευτής να βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο. Μια υπόθεση που στοίχισε και στον ίδιο πολύ, ο ίδιος ποτέ δεν αποκόμισε κάποιο όφελος, το γεγονός ότι ο ίδιος δεν είχε καμία οικονομική επιφάνεια το αποδεικνύει.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html