Η πρώτη μου φορά – Η ιστορία της Αγγελίνας « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Η πρώτη μου φορά – Η ιστορία της Αγγελίνας

Κατηγορία Ιστορίες στις   3:20 μ.μ.  |  Δευτέρα 3 Απριλίου 2017


Η πρώτη μου φορά έγινε νωρίς. Ναι, τώρα που το σκέφτομαι έγινε πολύ νωρίς και σίγουρα δεν είναι μία από τις ιστορίες που θα ήθελα να πω στην κόρη μου –όταν την αποκτήσω!Ήμουν 15 ετών και τα είχα με τον Δημήτρη. Ο Δημήτρης τότε ήταν 19, έμπειρος, ωραίος και με αγαπούσε! (Spoiler alert: Δεν ήταν τελικά τόσο ωραίος, δεν ήταν τόσο έμπειρος και σίγουρα δεν με αγαπούσε!).


Η πρώτη μου φορά έγινε νωρίς. Ναι, τώρα που το σκέφτομαι έγινε πολύ νωρίς και σίγουρα δεν είναι μία από τις ιστορίες που θα ήθελα να πω στην κόρη μου –όταν την αποκτήσω!

Ήμουν 15 ετών και τα είχα με τον Δημήτρη. Ο Δημήτρης τότε ήταν 19, έμπειρος, ωραίος και με αγαπούσε! (Spoiler alert: Δεν ήταν τελικά τόσο ωραίος, δεν ήταν τόσο έμπειρος και σίγουρα δεν με αγαπούσε!). Ένα μεσημέρι, λοιπόν, πήγα σπίτι του για να κάνω πλάτες στην κολλητή μου που θα πήγαινε στον δικό της καλό και να μην γυρνάω μόνη μου στους δρόμους. Θα βλέπαμε ταινία μου είπε και πήγαμε στο δωμάτιο του! Το στρώμα του κρεβατιού του ήταν τραβηγμένο προς τα έξω αλλά δεν έδωσα σημασία…κακώς!

Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι, έβαλε την ταινία στον υπολογιστή του και αρχίσαμε να την βλέπουμε! Άρχισε να με φιλάει και έκανε κίνηση να προχωρήσει παραπέρα. Του είπα μία δύο φορές ότι δεν θέλω αλλά εκείνος δεν με άκουσε. Σκέφτηκα (ανόητα) ότι αν του ξαναπώ όχι θα νευριάσει, θα πάψει να με αγαπάει και δεν θα θέλει να είμαστε μαζί και έτσι ενέδωσα. Όταν κατάλαβε πως σταμάτησα να αντιστέκομαι έβγαλε τα μαξιλάρια και αποκάλυψε πως στο κενό μεταξύ κρεβατιού και στρώματος είχε προφυλακτικά (σε όλο το μήκος του κρεβατιού…άρα όπου με πετύχαινε θα έκανε προσπάθεια!!!).

Όταν τελείωσε, με πήρε μία αγκαλιά και εγώ άρχισα να κλαίω γιατί είδα το αίμα… είπε μία δικαιολογία για να με ηρεμήσει και όντως τα κατάφερε.

Σίγουρα, αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, όχι δεν θα το έκανα τότε και θα επέλεγα η πρώτη μου φορά να είναι τελείως διαφορετική!

Πηγή: www.instabam.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html