Είπε στην 14χρονη ανιψιά της να προσέχει την μπέμπα όσο θα λείπει απ’το σπίτι. Λίγο μετά, της στέλνει το πιο σοκαριστικό μήνυμα! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Είπε στην 14χρονη ανιψιά της να προσέχει την μπέμπα όσο θα λείπει απ’το σπίτι. Λίγο μετά, της στέλνει το πιο σοκαριστικό μήνυμα!

Κατηγορία Διεθνή στις   3:00 μ.μ.  |  Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Η 14χρονη Savannah Jones πρόσφατα έκανε babysitting την 4χρονη ανιψιά της Zoyee στο σπίτι τους στο Montclair, στην Καλιφόρνια. Ξαφνικά, κάποιος άρχισε να χτυπάει την εξώπορτα. Η Savannah δεν άνοιξε την πόρτα.Όταν το χτύπημα έγινε πιο επίμονο, η Savannah ήσυχα κοίταξε από το ματάκι και είδε ένα μυστηριώδη, άγνωστο άντρα να στέκεται στην εξώπορτα.

Τότε η Savannah έδρασε γρήγορα. Πήρε στην αγκαλιά της την μικρή Zoyee και κρύφτηκαν στο μπάνιο χωρίς να κάνουν φασαρία

Η Savannah έστειλε μηνύματα στη μητέρα της Maria από το μπάνιο και της είπε τι συνέβαινε. Όσο ήταν στο τηλέφωνο με την πανικοβλημένη μητέρα της, άκουσε ένα τρομακτικό θόρυβο.

Ο άντρας έσπασε την εξώπορτα και μπήκε μέσα στο σπίτι. Η Savannah είπε στη μητέρα της ότι ένιωθε τρομοκρατημένη ότι ο εισβολέας θα τις άκουγε. Αλλά το μόνο που την απασχολούσε ήταν η ασφάλεια της μικρής Zoyee.

Μπορεί να φανταστεί κανείς πόσο τρομοκρατημένη και αβοήθητη θα ένιωσε η μητέρα της λαμβάνοντας τα μηνύματα της κόρης της σε ένα τέτοιο περιστατικό.



athensmagazine.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html