Πόσες θερμίδες καίγονται στο σeξ κάθε λεπτό « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Πόσες θερμίδες καίγονται στο σeξ κάθε λεπτό

Κατηγορία Σχέσεις στις   6:20 π.μ.  |  Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017


Πολλές φορές γίνεται λόγος για το πόσο καλή γυμναστική είναι το σeξ και πόσες θερμίδες καταναλώνονται κατά τη διάρκειά του.

Μάλιστα, περισσότερες θερμίδες καίνε οι άνδρες σε σχέση με τις γυναίκες κατά τη διάρκεια του σeξ σύμφωνα με έρευνα.

Τι έδειξε όμως η μελέτη για τον αριθμό των θερμίδων που καίγονται κατά τη διάρκεια της σeξουαλικής πράξης; Σύμφωνα με τους ειδικούς, Συγκεκριμένα, οι άνδρες καίνε κατά μέσο όρο 4,2 θερμίδες ανά λεπτό, ενώ οι γυναίκες 3,1 ανά λεπτό. Μάλιστα, οι επιστήμονες εξηγούν ότι, από άποψη καψίματος θερμίδων, το σeξ είναι καλύτερο από την απλή άσκηση όπως το περπάτημα, αλλά υστερεί σε σχέση με την πιο έντονη άσκηση, όπως το τζόκινγκ και ο «διάδρομος» στο γυμναστήριο. Σε μία τυπική σeξουαλική επαφή, λοιπόν, το ζευγάρι καίει 100 έως 300 θερμίδες.

Από τα αποτελέσματα μιας έρευνας, φάνηκε ότι τα ζευγάρια έκαναν σeξ επί 25 περίπου λεπτά, ενώ κατά μέσο όρο, όπως διαπιστώθηκε, το σeξ «κόστισε» στον κάθε άνδρα 101 θερμίδες (4,2 ανά λεπτό) έναντι 276 θερμίδων (9,2 ανά λεπτό) που έκαψε κατά το τρέξιμό του επί μισή ώρα (δηλαδή σχεδόν όσο κράτησε και το σeξ) στον «διάδρομο» του γυμναστηρίου. Αντίστοιχα, οι γυναίκες έκαψαν κατά μέσο όρο 69 θερμίδες (3,1 ανά λεπτό) στη διάρκεια του σeξ, έναντι 213 θερμίδων (7,1 ανά λεπτό) στο «διάδρομο», επιβεβαιώνοντας ότι στο σeξ και τα δύο φύλα δαπανούν λιγότερη ενέργεια.

Πηγή baby.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html