"Έχω σχέση με την γυναίκα με τα δύο αιδ0ία. Και έτσι μοιάζει η σεξουαλική μας ζωή"! Η εξομολόγηση του συντρόφου της (PHOTOS) « Enimerosi 247

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

"Έχω σχέση με την γυναίκα με τα δύο αιδ0ία. Και έτσι μοιάζει η σεξουαλική μας ζωή"! Η εξομολόγηση του συντρόφου της (PHOTOS)



Αποτελεί μια από τις πιο παράξενες ιατρικές και ανατομικές περιπτώσεις όλων των εποχών και σας την είχε παρουσιάσει πρώτο το AthensMagazine.gr. Η γυναίκα με τα δύο αιδοία είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον της επιστημονικής και όχι μόνο κοινότητας, ενώ κανείς δεν θα ξεχάσει την ημέρα που είχε επικοινωνία  με τους χρήστες του Reddit και έλυσε πολλές από τις απορίες τους απαντώντας με ειλικρίνεια ακόμη και στις πιο αναπάνταχες ερωτήσεις.
Condition explained: An anonymous woman with uterine didelphys and her boyfriend has answered questions on Reddit about just what its like to live with two vaginas, two cervixes and two uteri

Αυτή τη φορά κάτι ανάλογο έκανε και ο σύντροφός της, απαντώντας σε αρκετές ερωτήσεις.
Αρχικά, ο τύπος με το ψευδώνυμο twicethefun, μίλησε για το πως έμαθεε το ανατομικό θέμα της συντρόφου του: "Μετά από μερικά ραντεβού μου αποκάλυψε πως έχει κάτι διπλό που σχεδόν κανένα άλλο κορίτσι δεν έχει. Στην αρχή δεν κατάλαβα καλά αλλά μόλις το αντιλήφθηκα η συζήτηση έγινε πραγματικά ενδιαφέρουσα". Οι ερωτήσεις των χρηστώ συνεχίστηκαν πάνω σε... πρακτικά θέματα αλλά την παράσταση έκλεψε κάποιος που ρώτησε πως προτιμά τη γυναίκα: Με δύο αιδοία ή με 4 στήθη; Η απάντηση ήταν μετρημένη: "Με δύο στήθη και δύο αιδοία"!



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html