H0T αποκάλυψη από γνωστό ηθοποιό που σοκάρει: "Η μητέρα μου μού έμαθε πώς να κάνω στ0ματικό eρωτα σε γυναίκες!" « Enimerosi 247

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

H0T αποκάλυψη από γνωστό ηθοποιό που σοκάρει: "Η μητέρα μου μού έμαθε πώς να κάνω στ0ματικό eρωτα σε γυναίκες!"

HOT αποκάλυψη από γνωστό ηθοποιό που σοκάρει: "Η μητέρα μου μού έμαθε πώς να κάνω στοματικό έρωτα σε γυναίκες!"
Μια αποκάλυψη που άφησε παρουσιαστή και τηλεθεατές άφωνους έκανε ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς «Black-ish», Άντονι Άντερσον.
Καλεσμένος στην εκπομπή του Conan την Τετάρτη εξομολογήθηκε πως η μητέρα του τού έμαθε πώς να κάνει στe0ατικό eρωτα στις γυναίκες. Ναι, καλά διαβάσατε!
«Η μητέρα μου, μου έπαθε πώς να πηγαίνω “στα χαμηλά”. Μου έμαθε ως να κάνω στoματικό σeξ Conan!» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Όλα συνέβησαν όταν ήταν σε ηλικία 20 ετών.. «Είχα μόλις επιστρέψει σπίτι από το κολλέγιο και καθόμασταν με την οικογένειά μου, φίλους και τις κοπέλες τους. Δεν έμαθε μόνο σε εμένα, τους αδερφούς μου και τους φίλους μου, αλλά και στις κοπέλες που ήταν εκεί πώς να κάνουν ό,τι… χρειάζονται!».
Μάλιστα, δεν δίστασε να εξηγήσει για ποιο λόγο μπήκε η μητέρα του σε αυτήν την διαδικασία.
 «Ο πατέρας μου δεν ήξερε πώς να κάνει στ0ματικό eρωτα. Η μητέρα μας, μας έλεγε χαρακτηριστικά  “Θα είμαι καταραμένη αν στείλω στον κόσμο τα τρία μου αγόρια χωρίς να ξέρουν πώς να το κάνουν. Είναι καθήκον μου ως γυναίκα να σας μάθω πώς γίνεται σωστά γιατί ο μπαμπάς σας δεν ήξερε τι κάνει”».

Πηγή: star.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html