Ήταν στην άκρη του Παραθύρου και ετοιμαζόταν να Αυτοκτονήσει. Μόλις δείτε ΤΙ έκανε ο Πυροσβέστης για να τον Σώσει, θα Σοκαριστείτε! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Ήταν στην άκρη του Παραθύρου και ετοιμαζόταν να Αυτοκτονήσει. Μόλις δείτε ΤΙ έκανε ο Πυροσβέστης για να τον Σώσει, θα Σοκαριστείτε!

Κατηγορία Διάφορα στις   10:20 μ.μ.  |  Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Ένας πυροσβέστης στην Βραζιλία σταμάτησε έναν άντρα από το να αυτοκτονήσει και το έκανε με τον πιο δραματικό τρόπο. Αυτό όμως δεν μας προκαλεί έκπληξη – οι πυροσβέστες έχουν ορκιστεί να βοηθούν και να προστατεύουν τους άλλους. Δεν τους πειράζει να ρισκάρουν τη ζωή τους μόνο και μόνο για να σώσουν κάποιον που τους χρειάζεται.

Εάν δεν υπήρχε εκεί αυτός ο αφοσιωμένος πυροσβέστης, ο άντρας θα είχε αυτοκτονήσει σίγουρα. Στεκόταν στην άκρη του παραθύρου σε ένα πολύ ψηλό κτίριο και είχε πάρει την απόφασή του. Δεν ήξερε όμως πως ο πυροσβέστης ήταν τόσο κοντά. Η όλη σκηνή έχει καταγραφεί σε βίντεο.

Την στιγμή που το άτομο αυτό αποφάσισε να πηδήξει από το παράθυρο, ο πυροσβέστης πήδηξε πάνω του και τον σταμάτησε. Τον κλώτσησε προς τα πίσω και τον έβαλε πάλι μέσα στο κτίριο, σώζοντας τη ζωή του.


Δείτε το απίστευτο βίντεο της διάσωσης:



ΠΗΓΗ
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html