ΑΗΔΙΑ: Διεστραμμένη Ακτιβίστρια το βρήκε αστείο να Ουρήσει σε Μνημείο Ηρώων Πολέμου. Δείτε ΠΟΙΑ η Τιμωρία της! « Enimerosi 247

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

ΑΗΔΙΑ: Διεστραμμένη Ακτιβίστρια το βρήκε αστείο να Ουρήσει σε Μνημείο Ηρώων Πολέμου. Δείτε ΠΟΙΑ η Τιμωρία της!

Μια άνεργη μητέρα πέντε παιδιών από την Βρετανία και ακτιβίστρια κατά του Α” Παγκοσμίου Πολέμου ούρησε δύο φορές σε ένα μνημείο βετεράνων, αναστατώνοντας πολύ κόσμο. Τον Απρίλιο του 2016 η αστυνομία συνέλαβε την 42χρονη Kelly Martin επειδή ούρησε στα μνημεία των Βρετανών στρατιωτών του Α” Παγκοσμίου Πολέμου δημοσίως.

Παρ’όλο που έμπλεξε την πρώτη φορά, η Martin έκανε το ίδιο πράγμα στο ίδιο μνημείο τον Ιούνιο, ενώ βρισκόταν έξω με εγγύηση. Επιτέθηκε σε έναν διασώστη που πήγε για να την απομακρύνει από το μνημείο στο Grays του Essex.

“Ο αξιωματικός είπε ότι η γυναίκα είχε μια μπίρα στο χέρι και προσπαθούσε να σηκώσει το παντελόνι της. Είπε ότι αηδίασε και σοκαρίστηκε βαθιά που κάποιος μπορεί να είναι τόσο προσβλητικός”, σύμφωνα με την εισαγγελέα, Julier Dobson.

Ο δικαστής John Lodge κατηγόρησε την Martin ότι προσέβαλε τα χρηστά ήθη και της έδωσε ποινή 7 μηνών φυλάκισης. “Καθένα από αυτά τα παραπτώματα είναι τόσο σοβαρό που τους αρμόζει μόνο ποινή με στέρηση της ελευθερίας”, είπε ο Lodge στην Martin την δεύτερη φορά που δικάστηκε.

“Αυτό που κάνει την υπόθεση σας ιδιαίτερα κακή είναι ότι σας έπιασαν να το κάνετε μία φορά. Όταν το έθνος θυμόταν την χειρότερη μάχη του Α” Παγκοσμίου Πολέμου, σας έπιασαν να το κάνετε ξανά στη μέση της μέρας”, πρόσθεσε. Καθώς την συνόδευαν έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου, η Martin είπε, “Γ*** το!” στον δικαστή.

Πολλοί εξέφρασαν την οργή τους για το περιστατικό στα κοινωνικά δίκτυα. “Δεν έχεις ιδέα πόσο προσβλητική είσαι!”, έγραψε μια γυναίκα. “Ελπίζω να χάσεις πολλά!! Δεν με νοιάζει σε ποια χώρα είσαι… κάποιοι πέθαναν για να έχεις την ζωή που έχεις σήμερα.”

Άλλοι πρότειναν εναλλακτικές τιμωρίες:

“Μόνο 7 μήνες;”, σχολίασε κάποιος. “Γιατί όχι περισσότερους, αφού έβρισε τον δικαστή; Πρέπει να την κάνουν να καθαρίσει κάθε μνημείο που έχει σχέση με τους βετεράνους.”

“Πρέπει να πληρώσει για την ζημιά και να καθαρίσει το μνημείο”, συμφώνησε κάποιος άλλος. “Κοινωνική εργασία η οποία περιλαμβάνει την βοήθεια προς τους βετεράνους… να χάσει τα κρατικά επιδόματα. 7 μήνες δεν είναι πολύ, εκτός κι αν προσθέσουν 5 χρόνια δικαστικής επιτήρησης και συμβουλευτικών συνεδριών.”

Εσείς τι πιστεύετε;

ΠΗΓΗ
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html