Οδηγούσε το Φορτηγό του όταν είδε ένα Αμάξι να Μπαίνει ξαφνικά μπροστά του. Η Συνέχεια; Θα σας κόψει την Ανάσα! « Enimerosi 247

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Οδηγούσε το Φορτηγό του όταν είδε ένα Αμάξι να Μπαίνει ξαφνικά μπροστά του. Η Συνέχεια; Θα σας κόψει την Ανάσα!

Ένας φορτηγατζής μετέφερε το φορτίο του στην Alabama όταν άρχισε να έχει πολύ κίνηση. Επειδή μία ανυπόμονη οδηγός ήθελε να βγει μπροστά του – παρόλο που δεν θα κατάφερνε και τίποτα ιδιαίτερα – έκανε κάτι πολύ επικίνδυνο.

Είναι πολύ ενοχλητικό όταν βλέπουμε άλλους οδηγούν να παραβιάζουν τον κ.ο.κ και να κάνουν ότι τους κατέβει. Αλλάζουν ρεύμα κυκλοφορίας χωρίς να ελέγξουν και να ρισκάρουν τις ζωές αθώων, μόνο και μόνο για να φτάσουν στον προορισμό τους 30 δευτερόλεπτα νωρίτερα.

Αυτό ακριβώς συνέβη και στην περίπτωση αυτή. Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε τι κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του φορτηγού.

Επειδή ένα άλλο φορτηγό κινούνταν αργά μπροστά της, εκείνη αποφάσισε να μπει μπροστά στο φορτηγό για να φτάσει στον προορισμό της πιο γρήγορα – μεγάλο λάθος.

Το μεγάλο όχημα δεν προλαβαίνει να σταματήσει και πηγαίνει όσο πιο στην άκρη μπορεί, αλλά το μαύρο ΙΧ αρνείται να τα παρατήσει. Αντί να κόψει και να μπει στην θέση της, η ξανθιά που το οδηγάει το πήγε στα άκρα. Έχασε όμως.

Έχει και συνέχεια όμως! Μετά το τρακάρισμα – που ευτυχώς δεν είχε τραυματίες – τα αυτοκίνητα σταμάτησαν στην άκρη του δρόμου και η οδηγός του άρχισε να κινείται προς τον φορτηγατζή για να ζητήσει τα ρέστα. Δεν ήξερε όμως πως όλα είχαν καταγραφεί σε κάμερα.

Πάνω από 15 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν δει το βίντεο και οι περισσότεροι σχολίασαν άσχημα την απρόσεκτη οδηγό.

Δείτε το βίντεο:



Εσείς ποιος πιστεύετε πως είχε δίκιο;

fanpage.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html