Διεστραμμένη 19χρονη Μητέρα αντιμέτωπη με ισόβια κάθειρξη. Μόλις δείτε τι έκανε στον τριών μηνών γιο της, θα αηδιάσετε! « Enimerosi 247

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Διεστραμμένη 19χρονη Μητέρα αντιμέτωπη με ισόβια κάθειρξη. Μόλις δείτε τι έκανε στον τριών μηνών γιο της, θα αηδιάσετε!

Μια έφηβη μητέρα κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση του μωρού της και παραγωγή παιδικής πορνογραφίας.

Η 19χρονη Jazmine Nichole Pacyga από το Muskegon Township του Michigan έκανε στοματικό έρωτα στον 3 μηνών γιο της, σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου.

Συνελήφθη για δύο κακουργήματα και κρατείται στην φυλακή του Muskegon County ενώ έχουν αφαιρεθεί τα γονικά της δικαιώματα.

Μετά από καταγγελία στις 8 Φεβρουαρίου η εγγύηση της ανέβηκε στα 200.000 δολάρια.

Μια αναφορά παραμέλησης και κακοποίησης αναφέρει ότι το σπίτι του μωρού είναι ακατάλληλο για παιδιά λόγω «μέθης και εγκατάλειψης».

To κακούργημα φέρεται να αποκαλύφθηκε στις 5 Φεβρουαρίου. Η Pacyga κατηγορείται για εγκληματική σεξουαλική συμπεριφορά πρώτου βαθμού και για παραγωγή σεξουαλικώς βίαιου υλικού.

Η νεαρή γυναίκα μπορεί να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της στην φυλακή αν καταδικαστεί.

Σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου, το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπιστικών Υπηρεσιών έχει προσωρινά υπό την εποπτεία του το παιδί, καθώς αναζητούν τον πατέρα.

Η Pacyga αντιμετωπίζει κατηγορίες σαν υπότροπη για δεύτερη φορά, αφού έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για διάρρηξη σε σπίτι, λέει ο Timothy Maat, Επικεφαλής Βοηθός Εισαγγελέα στο Muskegon County.

Όσοι κατηγορούνται με εγκληματική σεξουαλική συμπεριφορά μπορεί να καταδικαστούν σε ισόβια φυλάκιση. Η δεύτερη κατηγορία για σεξουαλικώς βίαιο υλικό έχει ως μέγιστη ποινή τα 20 χρόνια φυλάκισης.

Λόγω του ότι η Pacyga είναι υπότροπος, το μέγιστο για την δεύτερη κατηγορία αυξάνεται στα 30 χρόνια.

Αναμένεται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο στις 23 Φεβρουαρίου και να δικαστεί από τον επαρχιακό δικαστή Geoffrey Nolan.

H υπόθεση αυτή είναι παρόμοια με την καταδίκη των Dan και Alisha Hall από το Mt. Morris του Michigan το 2012. Το ζευγάρι κρίθηκε ένοχο για σεξουαλική κακοποίηση της κόρης τους, η οποία ήταν τότε μωρό, και για φωτογράφιση της κακοποίησης.

Ο εισαγγελέας του Genesee County, David Leyton, είχε σχολιάσει τότε: «Δεν βγάζει νόημα να σκεφτεί κανείς ότι ένα ζευγάρι θα μπορούσε να κακοποιήσει το ίδιο του το μωρό. Είναι ακατανόητο για μένα.»

Κατά την διάρκεια της κατάθεσης στο δικαστήριο, ο Daniel είχε ομολογήσει ότι κακοποίησε σεξουαλικά την 6 μηνών κόρη του.

Οι ερευνητές ανακάλυψαν πάνω από 700 φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας – ανάμεσα τους 13 φωτογραφίες του πατέρα σε σεξουαλική πράξη με την κόρη του – στους υπολογιστές του ζευγαριού.

Η Alisha στην συνέχεια κατηγορήθηκε για την φωτογράφιση της κακοποίησης και συμβολή στις εγκληματικές πράξεις.

stroumfaki.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html