AYTEΣ είναι οι «απαγορευμένες» φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη! (ΦΩΤΟ) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

AYTEΣ είναι οι «απαγορευμένες» φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη! (ΦΩΤΟ)

Κατηγορία Lifestyle στις   10:33 μ.μ.  |  Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016


Ποιες φωτογραφίες ήθελε να «κάψει» η μεγάλη σταρ;
Ήταν γνωστό στην ελληνική showbiz, εκείνη την εποχή, πως ένα από το μεγαλύτερα πάθη της Αλίκη Βουγιουκλάκηήταν το έντονο μακιγιάζ με το χαρακτηριστικό eyeliner στα μάτια και το έντονο κόκκινο κραγιόν.
Η αξέχαστη Ελληνίδα ηθοποιός είχε κάνει ομηρικούς καβγάδες για το θέμα του μακιγιάζ με γνωστούς σκηνοθέτες, όπως ο Νίκος Φώσκολος, ο Γιάννης Δαλιανίδης, ο Κώστας Καραγιάννης και ο Ντίνος Δημόπουλος. Δεν ήθελε σε καμία σκηνή να εμφανίζεται αμακιγιάριστη.
Από την άλλη όμως υπήρχε και μια διαφορετική Αλικη… Όχι η Βουγιουκλάκη, η σταρ, αλλά η Αλίκη των φίλων, η άψογη οικοδέσποινα που περιποιούνταν τους φίλους της στο εξοχικό του Θεολόγου, μαγειρεύοντας τους για ώρες στην κουζίνα και γελώντας μαζί τους.
Επίσης, ήταν αμακιγιάριστη σε κάποιες πρόβες. Κάποιες από αυτές τις φωτογραφίες δημοσιεύει το περιοδικό Λοιπόν.
Τις λεγόμενες «απαγορευμένες φωτογραφίες», που τραβήχτηκαν με τη συγκατάθεση της Αλίκης, δεν ήταν όμως το καλύτερο της να βγαίνουν σε εφημερίδες και περιοδικά. Και οι φωτογραφίες αυτές αποδεικνύουν πως η Αλίκη ήταν όμορφη και χωρίς το πομπώδες μαλλί, τις ψεύτικες βλεφαρίδες, την τραβηγμένη μαύρη γραμμή του eyeliner που τη συνόδευε σε όλη την καριέρα της, και τα ζουμερά κόκκινα χείλη.
AYTEΣ είναι οι «απαγορευμένες» φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη! (ΦΩΤΟ) - Εικόνα0 AYTEΣ είναι οι «απαγορευμένες» φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη! (ΦΩΤΟ) - Εικόνα1

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html