Διάσημη π0ρν0στάρ διαμαρτύρεται για το υποχρεωτικό πρ0φυλακτικό στις εpωτικές ταινίες « Enimerosi 247

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Διάσημη π0ρν0στάρ διαμαρτύρεται για το υποχρεωτικό πρ0φυλακτικό στις εpωτικές ταινίες

Διάσημη πορνοστάρ διαμαρτύρεται για το υποχρεωτικό προφυλακτικό στις ερωτικές ταινίες
Καμπάνια ενημέρωσης ενάντια στο νέο μέτρο που θα υποχρεώνει τους ηθοποιούς εpωτικών ταινιών να χρησιμοποιούν πρ0φυλακτικό, έχει αρχίσει διάσημη π0ρν0στάρ. Το μέτρο θα έρθει προς ψήφιση στην Καλιφόρνια το Νοέμβριο.
Η Tasha Reign τονίζει στην καμπάνια ενημέρωσης πως ο νόμος παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα και θα περιορίζει την καλλιτεχνική της ελευθερία. “Κάνω πράξεις όπου κυριολεκτικά δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω πρ0φυλακτικό, είτε αυτό είναι πp0κτικό, είτε πρόκειται για διπλή διείσδuση, είτε πρόκειται για πολλαπλές " λέει η 27χρονη στην εφημερίδα “Guardian” και προσθέσει: "Δεν μπορώ καν να φανταστώ που θα κάνω μια σκηνή με 0μαδικό σeξ έτσι".

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η π0ρν0στάρ, υπάρχουν επίσης πολλά υλικοτεχνικά εμπόδια για το μέτρο, όπως το πώς θα εξασφαλιστεί ότι το ίδιο πρ0φυλακτικό δεν θα βρεθεί μέσα σε περισσότερες από μία πρωταγωνίστριες; Μερικά άλλα θέματα που θέτει έχουν να κάνουν με το πώς θα αλλάζουν πρ0φυλακτικά οι ηθοποιοί κατά την διάρκεια των σκηνών και τι θα γίνεται όταν την ώρα ενός γυρίσματος ένα πρ0φυλακτικά σπάσει. "Το μεγαλύτερο ζήτημα για μένα είναι ότι ανοίγει το δρόμο περιορισμού διάθεσης του σώματός μου. Μισώ την ιδέα ότι κάποιος άνθρωπος πρόκειται να μου πει τι μπορώ και τι δεν μπορώ να κάνω" αναφέρει.

ΠΗΓΗ: GUARDIAN

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html