Μητέρα ρώτησε έναν άγνωστο στο ίντερνετ για Κάτι που ήθελε να Αγοράσει. Ποτέ της όμως ΔΕΝ περίμενε ότι θα συνέβαινε ΑΥΤΟ..! « Enimerosi 247

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Μητέρα ρώτησε έναν άγνωστο στο ίντερνετ για Κάτι που ήθελε να Αγοράσει. Ποτέ της όμως ΔΕΝ περίμενε ότι θα συνέβαινε ΑΥΤΟ..!

Μητέρα ρώτησε έναν άγνωστο στο ίντερνετ για Κάτι που ήθελε να Αγοράσει. Ποτέ της όμως ΔΕΝ περίμενε ότι θα συνέβαινε ΑΥΤΟ..!

H Cara Grace Duggon, από την Βόρεια Ιρλανδία, είναι μία νεαρή μητέρα και ζει ευτυχισμένη με τον άντρα της, Alex και τα δίδυμά τους, Scarlett και Leo. Αλλά κάποια τρομακτικά νέα θα αλλάξουν τη ζωή της οικογένειάς της. Η μητέρα της Cara έχει καρκίνο και οι γιατροί λένε πως δεν μπορούν να κάνουν πολλά για να την ανακουφίσουν από τον πόνο.
3
Αλλά η μητέρα της Cara, Kim, έχει αποφασίσει να δοκιμάσει την τύχη της με φυσικά φάρμακα. Ξεκίνησε ειδική διατροφή, κάνει αρωματοθεραπεία, πηγαίνει σε σάουνα και κάνει και άλλες θεραπείες. Όλα αυτά είχαν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα! Ο όγκος της μειώθηκε στο μισό μετά από ένα χρόνο από την τρομακτική διάγνωση.
Για να βοηθήσει την μητέρα της να ετοιμάζει τα γεύματά της, η Cara βρήκε στο διαδίκτυο μία ειδική ηλεκτρική συσκευή. Αλλά δυστυχώς, η συσκευή αυτή είναι πολύ ακριβή. Ψάχνοντας για μεταχειρισμένη, επικοινώνησε με τον άνθρωπο που την πουλούσε. Η συζήτησή τους όμως εξελίχτηκε σε κάτι που ποτέ δεν περίμενε:
4
Cara: “Γεια σας, πουλάτε ακόμα τη συσκευή “nutribullet’;  Ψάχνω μία για την μητέρα μου για να την βοηθήσει επειδή πάσχει από καρκίνο και την χρειάζεται για να προετοιμάζει το φαγητό της. Μήπως θα μπορούσατε να κάνετε κάποια καλύτερη τιμή; Γιατί τα £130 είναι πολλά. Ευχαριστώ πολύ! Cara “
“Λυπάμαι που η μητέρα σας έχει καρκίνο. Απλά στείλτε μου την διεύθυνσή σας και θα σας την στείλω χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε. Επίσης θα προσεύχομαι για την μητέρα σας. Εάν υπάρχει κάτι άλλο που θα μπορούσα να κάνω, να μου πείτε
Cara: “Γεια! Αυτό είναι πολύ ευγενικό εκ μέρους σας αλλά θέλουμε να πληρώσουμε. Απλά στείλτε μου τον λογαριασμό σας. Η μητέρα μου είναι στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου αλλά παραμένουμε θετικοί και πιστεύουμε ότι με την συσκευή αυτή, τα πράγματα θα γίνουν λίγο πιο εύκολα! Να είστε καλά πάντως!”
“Η παραγγελία σας μόλις έγινε και είναι πληρωμένη. Θα είναι διαθέσιμη σήμερα κιόλας. Ο κωδικός σας: 8197.”
Cara: “Τι εννοείτε θα είναι έτοιμη σήμερα; Πώς γίνεται αυτό; Αγοράσατε καινούργια;”
“Ναι, αγόρασα καινούργια και είναι πληρωμένη. Απλά πρέπει να την παραλάβετε.”
Cara: “Ω, Θεέ μου! Είστε τόσο ευγενικός! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Δεν ξέρω πώς να σας ευχαριστήσω!”
“Δεν χρειάζεται να με ευχαριστήσετε. Αντιθέτως, εγώ σας ευχαριστώ που μου δώσατε αυτή την ευκαιρία.
5
Η Cara ονόμασε τον άνθρωπο αυτό ως τον “Πιο Ευγενικό Άνθρωπο του Κόσμου” και ανέβασε τη συνομιλία τους στο Facebook. Μετά την ανάρτησή της, αυτή η πράξη ανθρωπιάς εξαπλώθηκε σαν φωτιά. Και καλά έγινε, αφού όλοι θα πρέπει να μάθουν για την πράξη αυτού του ανώνυμου ήρωα.
6
Πώς σας φάνηκε αυτή η ιστορία; Εσείς θα κάνατε ποτέ κάτι τέτοιο;
πηγή : fanpage
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html