Ξεφτίλες: Δείτε δολοφονικό εργαλείο που έφτιαξαν για να σκοτώσουν σκυλιά στην Πάτρα! Κάρφωσαν μυτερό σύρμα μαζί με... (PHOTO) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Ξεφτίλες: Δείτε δολοφονικό εργαλείο που έφτιαξαν για να σκοτώσουν σκυλιά στην Πάτρα! Κάρφωσαν μυτερό σύρμα μαζί με... (PHOTO)

Κατηγορία Ελλάδα στις   8:23 μ.μ.  |  Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Ξεφτίλες: Δείτε δολοφονικό εργαλείο που έφτιαξαν για να σκοτώσουν σκυλιά στην Πάτρα! Κάρφωσαν μυτερό σύρμα μαζί με... (PHOTO)
Πριν λίγη ώρα αναγνώστης του athensmagazine.gr μας έστειλε την παρακάτω φωτογραφία, που τοποθέτησαν απαράδεκτοι τύποι στις εργατικές κατοικίες Πάτρας, προκειμένου να βλάψουν (προφανώς με στόχο τη θανάτωση) σκυλιά της περιοχής!
Φυσικά, η θανατηφόρα παγίδα αφαιρέθηκε από το σημείο, ωστόσο θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως όποιος έχει τοποθετήσει αυτή την παγίδα, έχει κάνει τη συγκεκριμένη ντροπιαστική ενέργεια και σε άλλα σημεία!
Τη φωτογραφία, ακολουθούσε το συγκεκριμένο μήνυμα από τον φίλο και αναγνώστη της σελίδας μας:
"ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ !
Στο πάρκο της γειτονιάς μου στις Εργατικές της Ανθείας. Προχειροδουλειά αλλά ικανή να βλάψει οποιοδήποτε ζώο την ώρα που θα "τσίμπαγε" τον μεζέ. Χωμένο το σύρμα στο γρασίδι με τα λουκάνικα για κάλυψη."



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html