Εξοργισμένοι με το Facebook παγκόσμιοι επιχειρηματικοί κολοσσοί! Δείτε τη μεγάλη γκάφα που έκανε στις αρχικές σελίδες! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Εξοργισμένοι με το Facebook παγκόσμιοι επιχειρηματικοί κολοσσοί! Δείτε τη μεγάλη γκάφα που έκανε στις αρχικές σελίδες!

Κατηγορία Τεχνολογία στις   1:58 π.μ.  |  Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Εξοργισμένοι με το Facebook παγκόσμιοι επιχειρηματικοί κολοσσοί! Δείτε τη μεγάλη γκάφα που έκανε στις αρχικές σελίδες!
Έχουμε τονίσει και επαναλλάβει τις τελευταίες μέρες, για τη μεγάλη αλλαγή του Facebook -σχεδόν ιστορική- στους αλγορίθμους του και πόσο αυτή έχει διαφοροποιήσει όσα βλέπουμε στις αρχικές μας σελίδες, έστω κι αν πολλοί δεν το έχουν διαπιστώσει ακόμα!
Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες τουϊτάρουν και γράφουν χωρίς κανέναν ενδοιασμό πια εναντίον της πολιτικής του Facebook και της τάσης του να παίζει με τους αλγόριθμους βάζοντας σε σοβαρό κίνδυνο τα συμφέροντα όσων το επέλεξαν για την καλύτερη προώθηση των υπηρεσιών τους, αρκετοί επιχειρηματίες παγκοσμίως, καθώς βλέπουν τα συμφέροντά τους να περνούν κρίση από αυτή την επιλογή του Facebook!
Μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης του εξωτερικού που μέσα σε λίγες ώρες είδαν την επισκεψιμότητα τους να πέφτει κατακόρυφα, την παρουσία τους στο Facebook να εκμηδενίζεται και τη συνεργασία τους με δημοφιλέστερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης να μπαίνει σε νέο πλαίσιο. 
H πρόθεση του, η αποστολή του, όπως συνηθίζει να λέει ο Ζάκερμπεργκ, για έναν πιο ανοιχτό κόσμο που επικοινωνεί, αυτή τη φορά έχει εξοργίσει κολοσσούς, κυρίως για τον τρόπο που παίζει το παιχνίδι του στα νέα Μέσα
Πάντως, κάποιο νεότερο από τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ για όλο αυτό το χάος των τελευταίων ημερών; Φυσικά και όχι. Το τελευταίο του post στην προσωπική του σελίδα στο Facebook έγινε στις 29 Ιουνίου και αφορούσε το τρομοκρατικό χτύπημα στην Κωνσταντινούπολη. Λογικά, για τα όποια νεότερα θα ενημερωθούμε απ’ όσα βλέπουμε στο timeline μας και απ’ όσα θα έχουν να του γράψουν τα sites και οι στήλες τεχνολογίας. 
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html