Ανατριχίλα! Έπνιξε 23χρονη δασκάλα και έκανε σεξ με το πτώμα της « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Ανατριχίλα! Έπνιξε 23χρονη δασκάλα και έκανε σεξ με το πτώμα της

Κατηγορία Διεθνή στις   12:20 π.μ.  |  Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Ανατριχίλα! Έπνιξε 23χρονη δασκάλα και έκανε σεξ με το πτώμα της



Αποτροπιασμό προκαλεί το απάνθρωπο έγκλημα του 26χρονου Carl Langdell που ομολόγησε τη δολοφονία της 23χρονης Katie Locke.
"Είμαι ένα τέρας" ήταν τα λόγια που είπε στη μητέρα του όταν αποκάλυψε πως σκότωσε την 23χρονη και έκανε σεξ με το πτώμα της την παραμονή Χριστουγέννων του περασμένου χρόνου στο Theobolds Park Hotel στο Waltham Cross.

Όπως προέκυψε στο δικαστήριο είχε βγάλει φωτογραφίες από το πτώμα της 23χρονης μετά τον θάνατό της. Εννιά μήνες πριν σκοτώσει την Katie Locke είχε πει σε ψυχίατρο πως ήθελε να κόψει τον λαιμό μιας κοπέλας, να τη δει γυμνή και να κάνει σεξ μαζί της όταν θα ήταν νεκρή.

Μετά τη σύλληψή του ο Langdell περιέγραψε τον εαυτό του σε ψυχίατρο ως "τέρας". Ο δικαστής Andrew Bright QC θα ανακοινώσει αύριο την καταδίκη του.

"Η τραγωδία αυτής της υπόθεσης είναι ότι η Katie Locke, όπως και χιλιάδες άλλοι νέοι, συμφώνησε να βγει ραντεβού μαζί του, αποδεχόμενη όσα της είχε πει για τον εαυτό του. "Η Katie είπε σε έναν φίλο πως ο Carl ήταν δικηγόρος που είχε δικό του δικηγορικό γραφείο και αυτό που της είχε πει ήταν ψέμμα", είπε η εισαγγελέας Ann Evans.

Πηγή: Dailymail
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html