"H Φρόσω έπαιρνε συχνά..." - Δίνουν στεγνά την 21χρονη οι καταθέσεις δύο φίλων του Παντελίδη! « Enimerosi 247

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

"H Φρόσω έπαιρνε συχνά..." - Δίνουν στεγνά την 21χρονη οι καταθέσεις δύο φίλων του Παντελίδη!


Νέα τροπή στην έρευνα για το μοιραίο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη δίνουν οι καταθέσεις δύο φίλων του τραγουδιστή, οι οποίοι ενισχύουν την άποψη πως δεν ήταν εκείνος ο οδηγός του μαύρου τζιπ, αναφέρει το δημοσίευμα της "Εspresso".

Πρόκειται γι΄ αυτούς που έπαιζαν χαρτιά μαζί του το μοιραίο βράδυ και έχουν καταθέσει στην Τροχαία πως ο τραγουδιστής είχε καταναλώσει πολύ μεγάλη ποσότητα αλκόολ.

Όπως είπαν, εξέφρασαν την ανησυχία τους για το ποιος θα οδηγήσει, καθώς ο Παντελής Παντελίδης δεν ήταν σε θέση. Σύμφωνα με τις καταθέσεις τους, η Φρόσω Κυριακού τους απάντησε πως κατά πάσα πιθανότητα θα οδηγήσει η ίδια.

Tις δύο καταθέσεις είχε φέρει πρώτη στο φως η "Espresso" με εκτενές δημοσίευμα, στο οποίο αναφερόταν χαρακτηριστικά πως οι δυο γνωστοί του Παντελίδη είχαν καταθέσει ότι συχνά έπαιρνε το αυτοκίνητο η 21χρονη φίλη του, όταν ο τραγουδιστής κατανάλωνε υπερβολική ποσότητα οινοπνεύματος και δεν ήταν σε θέση να πιάει το τιμόνι.

Το ίδιο εξάλλου υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή και η οικογένεια του εκλιπόντος τραγουδιστή.

Δημοσιεύτηκε: 1:37 μ.μ.
Ο Σπανούλης είπε στον Θ. Γιαννακόπουλο: «Σας γαμή..με ρε πουσ...δες»

Στο σημείο να βρίσει χυδαία τον -εκ των ευεργετών του- Θανάση Γιαννακόπουλο, έφτασε ο Φραγκοφονούλης!!!

Όταν δεν έχεις κανέναν ηθικό φραγμό μπορείς να κάνεις τα πάντα. Όταν Θεός σου είναι το χρήμα, το οποίο είναι ικανό να σε κάνει να πουλήσεις και την ψυχή σου στο διάβολο, δεν σέβεσαι ούτε τη μάνα που σε γέννησε.

Ο περί ου ο λόγος, Βασίλης Σπανούλης, κατά κόσμο Φραγκοφονούλης, έφτασε στο σημείο μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα του ΟΑΚΑ να βρίσει χυδαία τον Θανάση Γιαννακόπουλο. «Σας γάμ…α ρε πούσ...δες» του φώναξε στη φυσούνα μετά το κάλπικο τρίποντό του και την κάλπικη γκρίζα νίκη του, όπως έλεγε ο ίδιος ο κύριος Θανάσης μετά το τέλος του ματς και άκουσαν κι άλλοι παρόντες.
Αυτά που σας λέγαμε στην αρχή περί ηθικών φραγμών και αναστολών… Αυτός ο τυπάκος, που ευεργετήθηκε από την οικογένεια Γιαννακόπουλου, που ουσιαστικά έγινε άνθρωπος λόγω του Παύλου και του Θανάση, αυτός που έπαιρνε τηλέφωνο τον τελευταίο κλαίγοντας και έβαζε και τη μάνα του να τηλεφωνεί παρακαλώντας να τον πάρει πίσω από το ΝΒΑ (τρομάρα του) είχε το θράσος να τον βρίσει.

Η χαρά του ήταν μεγάλη μετά το κάλπικο τρίποντο που σημείωσε, όχι γιατί αγαπάει τον οσφπ αλλά γιατί διότι αυτό είναι ικανό να ξεγελάσει και πάλι τους Αγγελόπουλους για να του δώσουν ένα ακόμη μεγάλο συμβόλαιο αντί εφάπαξ. Είπαμε. Για εκείνους που το χρήμα είναι ο Θεός τους τίποτα δεν είναι πάνω από αυτό. Καταπατούν τα πάντα.

Και κάποιοι ιερόσυλοι τολμούν να τον βάζουν στο ίδιο… κάδρο με αυτό το κόσμημα του παγκόσμιου αθλητισμού, τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ, Δημήτρη Διαμαντίδη. ΝΤΡΟΠΗ και ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ!

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html