Η καλύτερη ''κρυψώνα'' στο παράνομο σeξ! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Η καλύτερη ''κρυψώνα'' στο παράνομο σeξ!

Κατηγορία Σχέσεις στις   1:40 μ.μ.  |  Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Η καλύτερη ''κρυψώνα'' στο  παράνομο σεξ!

Έχεις καταλάβει ότι το κορίτσι σε γουστάρει. Κι όχι μόνον, το αισθάνεσαι ότι είναι διαθέσιμη. Σταματάς να την κυττάς με νόημα, και ανοίγεις τα χαρτιά σου, όπως άλλωστε θα το ήθελε κι εκείνη. Είσαστε συνάδελφοι, εργάζεστε στην ίδια εταιρεία, στον ίδιον όροφο, τι κάνετε; Μάλλον πού θα το κάνετε; Εδώ σε θέλω.

Στόχος σου να το κάνεις μαζύ της. Το ξέρει, άλλωστε, ότι είσαι παντρεμένος, όπως κι εσύ ότι είναι αρραβωνιασμένη. Οπότε γιατί να παίξει να βγείτε ραντεβού, να βρεθείτε εκτός δουλειάς, έξω από το ωράριο της δουλειάς. Πού θα το κάνετε, λοιπόν; Εδώ σε θέλω.

Ζευγαρώνουν εν ώρα εργασίας πολύ περισσότεροι απ' όσους μπορεί να φανταστεί κάποιος. Ποιους χώρους προτιμούν για να έρθουν σε επαφή; Έγινε σχετική έρευνα. Πρώτη προτίμηση η τουαλέτα. Και μέσα στο ασανσέρ, σε χώρους ελάχιστα χρησιμοποιούμενους, και κάπου στις αποθήκες, στο γραφείο βέβαια όταν όλοι οι αλλοι εργαζόμενοι έχουν πάει σπίτι τους.

Γιατί, όμως, το παράνομο, έστω το σeξ ανάμεσα σε δύο που θέλουν να κρατήσουν μυστική τη σχέση τους, όταν το κάνουν στη δουλειά, κρύβονται στην τουαλέτα; Δεν υπάρχει απάντηση στην έρευνα, παρά μόνον αναφέρονται οι πιο δημοφιλείς “κρυψώνες”, με πρώτη την τουαλέτα. Πιθανόν γιατί οι εραστές όταν τραβήξουν το σύρτη στο στενό χώρο της τουαλέτας νοιώθουν τη μεγαλύτερη σιγουριά ότι δεν πρόκειται και να τους “συλλάβουν” και να τους... διακόψουν.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html