Πλαστική τρέλα από την πλαστική σeξυ μοντέλα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Πλαστική τρέλα από την πλαστική σeξυ μοντέλα

Κατηγορία Lifestyle στις   5:23 μ.μ.  |  Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Πλαστική τρέλα από την πλαστική σέξυ μοντέλα


Μία αποκρουστική κρεατοελιά στους 0ρχεις του είχε ένας από τους πρώτους γκ0μενους της,όταν αυτή ήταν ανήλικη. Δεν λησμόνησε να αναφέρει την περίπτωση σε μία από τις τρεις βιογραφίες της που η ίδια είχε εκδώσει πριν ακόμα συμπληρώσει τα 30 της χρόνια. Ποια, σκέπτεσαι, να είναι τούτη η σπουδαία προσωπικότητα η οποία έως σήμερα, 38 χρονών, έχει ήδη συγγράψει πέντε βιογραφίες. Είναι μια μητέρα πέντε παιδιών, που τα γέννησε με διαφορετικούς άνδρες και με το γνωστό τρόπο εδώ και εκατομμύρια χρόνια. Όχι με πλαστικές εγχειρίσεις, με τις οποίες έχει αποκτήσει εξάρτηση.

Γιατί αναφέρει την κρεατοελιά του γκόμενου; Επειδή ο κόσμος είναι μαλάκας. Επειδή ο κόσμος, κάποιος κόσμος δεν λέει «Στους 0ρχεις μας» για τουτο και για εκείνο που αφορά την προσωπική ζωή μιας τρελλογκόμενας. Που δεν ξέρεις αν η κρεατοελιά ήταν αληθινή, φανταστική, και το ''αποκάλυψε'' προκειμένου να εντυπωσιάσει το φιλοθεάμον και φιλοπερίεργο κοινόν.

Από μια άποψη η δημοσιότητα άνευ ορίων που εξασφαλίζει η κυρία Katie Price, που γεννήθηκε σα σήμερα 22 Μαϊου, το 1978, βοηθάει στο ξεβράκωμα, στη γελοιοποίηση συμπεριφορών που χαρακτηρίζουν κοινωνίες του σήμερα. Το κορίτσι βρίσκει και κάνει. Δεν χάνει την ευκαιρία, πιο σωστά φτιάχνει αφορμές για να πουλήσει αυτό που ο κόσμος ψοφάει. Τρέλα και σάχλα. Ό,τι πιο απίθανο βγαίνει από το στόμα της.

-Ο πρώτος μου σύζυγος είναι τρaβεστί, η γνωστή «Ρωξάνη», χρησιμοποιούσαμε τον ίδιον δονητή, ο ένας στον άλλον. Είμαι bi$exual, γουστάρω να πηδάω και γυναίκες.

Κάτι τέτοια η μοντέλα, κι όλα από μικροφώνου. Μπροστά στο κοινό. Στα 20 χρόνια της αποφάσισε να μεγαλώσει τα βuζιά της και πριν ασχοληθεί με την πολιτική έδειξε στην πράξη τα...δημοκρατικά της φρονήματα. Ρώτησε τους θαυμαστές της:

-Να βάλω σιλικόνη στα κανόνια μου, ποια είναι η γνώμη σας.

Έγινε δημοσκόπηση από μήντια! Για την πλειοψηφία των φαν της η Καίητυ δεν είχε ανάγκη από καμμία πλαστική επέμβαση, την προτιμούν σε τολμηρές π0ζες, όπως την γέννησε η μάνα της.

Ως υποψήφια βουλευτίνα στην Αγγλία είχε... δεσμευθεί πως αν εκλεγεί θα φρόντιζε να γίνονται δωρεάν οι αυξητικές γυναικείου στήθ0υς. Η ίδια, το πλαστικό sex-symbol είναι πράγματι πρωταθλήτρια στις γυναικείες επεμβάσεις. Κυρίως αλλάζει συνεχώς βυζιά. Τα μεγαλώνει, τα μικραίνει, μικρότερα και από το... κεφάλι της.

Μέσω της ιστοσελίδας της έκανε δημοπρασία τα εμφυτεύματά της, με τιμή εκκίνησης ένα εκατομμύριο στερλίνες. «Είμαι σίγουρη ότι κάποιο ψώνιο θα βρεθεί να τα αγοράσει» είχε πει. Γιατί, όχι. Περισσότερο ψώνιο από την ίδια είναι όσοι την έχουν βάλει στην καθημερινότητά τους. Θαυμαστές. Περίεργοι. Αργόσχολοι. Κατά τα άλλα κανονικοί άνθρωποι.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html