Μύκονος: Πήγε στην Ψαρρού με τη μαμά της και έκανε τη φαντασία πολλών να οργιάζει - Το πιο τέλειο κορμί που πέρασε φέτος από το νησί (Βίντεο)! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Μύκονος: Πήγε στην Ψαρρού με τη μαμά της και έκανε τη φαντασία πολλών να οργιάζει - Το πιο τέλειο κορμί που πέρασε φέτος από το νησί (Βίντεο)!

Κατηγορία Lifestyle στις   3:00 π.μ.  |  Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Μύκονος: Πήγε στην Ψαρρού με τη μαμά της και έκανε τη φαντασία πολλών να οργιάζει - Το πιο τέλειο κορμί που πέρασε φέτος από το νησί (Βίντεο)!

Η εντυπωσιακή γυναίκα που βλέπετε, στους περισσότερους ήταν άγνωστη και άρχισαν να ρωτούν πληροφορίες...
Υπάρχουν ορισμένες γυναίκες που τις κοιτάς και αναρωτιέσαι πως βγήκε αυτό το αποτέλεσμα. Η Federica Nargi είναι μια τέτοια περίπτωση. 

Η Federica, πρώην Μις Ιταλία, επιτυχημένο μοντέλο και σύντροφος του ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους, Alessandro Matri, είναι... πιο τέλεια κι από το τέλειο. Διότι έχει και κορμάρα και εντυπωσιακά χαρακτηριστικά αν της δεις άβαφη. Η Ιταλίδα καλλονή βρέθηκε στην Μύκονο για διακοπές, χωρίς το αμόρε της, αλλά με την συντροφιά συγγενικού προσώπου. 

Δείτε το βίντεο από την επίσκεψή της στην παραλία. Με μαγιώ στέκεται κάτω από τον ήλιο και... έκανε τη φαντασία πολλών να οργιάζει. Για το τέλος να αναφέρουμε ότι από την στιγμή που πάτησε τα καλλίγραμμα πόδια της στο νησί των Ανέμων την κυνηγούσαν παπαράτσι για μια φωτογραφία. 

Έτσι αποφάσισε να αναρτήσει μόνη της μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα με φόντο την Μύκονο στα social media με τα likes να πέφτουν βροχή και αυτές τις φωτογραφίες να κάνουν τον γύρο του κόσμου μέσω Διαδικτύου!


Δείτε το βίντεο στο enimerosi247



Πηγή: mykonoslivetv
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html