Ιβάν σε Τίγρη: "Αυτόν πάρε από τον Ολυμπιακό"! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Ιβάν σε Τίγρη: "Αυτόν πάρε από τον Ολυμπιακό"!

Κατηγορία Αθλητικά στις   12:40 π.μ.  |  Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Ιβάν σε Τίγρη: "Αυτόν πάρε από τον Ολυμπιακό"!


Η "εντολή" του αφεντικού τού ΠΑΟΚ στον ηγέτη της Ένωσης για να "χτυτήσει" τους πρωταθλητές! Ποιον παικταρά τού είπε να «κλέψει» και γιατί; Τρομερή αποκάλυψη!

Αποτελεί τη μεταγραφική είδηση των ημερών, αφού στην υπόθεση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή υπήρξε τεράστια ανατροπή. Ο λόγος είναι ότι τα είχαν βρει για τη μεταγραφή του ο Πανιώνιος με τον Ολυμπιακό, κάτι που επιβεβαιώθηκε από τα λεγόμενα του αθλητικού διευθυντή των "κυανέρυθρων", Νίκου Ζαμάνη, ωστόσο η ΑΕΚ συμφώνησε με τον Έλληνα άσο και έτσι το πολυπόθητο ντιλ που ετοίμαζαν στην Πλατεία ναυάγησε.

Πάντως, η Ένωση δεν ήταν η μόνη ομάδα της Super League που είχε βάλει στο μάτι τον Τάσο Μπακασέτα. Το πολύκροτο σήριαλ δε θα μπορούσε να μην αφορά τον ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε συμφωνήσει για τον παίκτη με τον Πανιώνιο πριν από τους Ερυθρόλευκους, στο περιθώριο της μεταγραφής του Δημήτρη Χατζηϊσαία, ωστόσο το θέμα χάλασε μετά τη φυγή του Νίκου Βεζυρτζή από τον Δικέφαλο. 

Γι΄ αυτό ο Δημήτρης Μελισσανίδης, πριν συναντηθεί και συμφωνήσει με τον παίκτη, στο περιβόητο ραντεβού στο κότερο, είχε μιλήσει με τον Ιβάν Σαββίδη. Η φιλία του με το αφεντικό του ΠΑΟΚ και η άτυπη "συμμαχία" που υπάρχει για την αλλαγή στην ΕΠΟ, έκανε τον Τίγρη ιδιαίτερα προσεκτικό στο χειρισμό της υπόθεσης "Μπάκα".

Ο ηγέτης τής ΑΕΚ ήθελε να εξασφαλίσει ότι δε θα κλωνιστεί η σχέση του με τον έτερο Πόντιο επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έτσι, πριν κάνει την τελική του κίνηση, έπρεπε να ξεκαθαρίσει με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ πως δεν τον ενδιέφερε πλέον ο παίκτης του Πανιωνίου. Και ο πλέον αδαής γνωρίζει, άλλωστε, ότι οι εποχές είναι ...πονηρές και δε σηκώνουν παρεξηγήσεις και "γούστα" για χάρη ενός παίκτη, που μπορεί κάλλιστα να προκαλέσουν νέα ...μέτωπα.

Από τη Θεσσαλονίκη διαρρέεται, μάλιστα, ότι ο Σαββίδης όχι μόνο ...άνοιξε τον δρόμο στον φίλο του για τον Τάσο Μπακασέτα, αλλά ευχήθηκε κιόλας στον Μελισσανίδη να τον πάρει για να μην πάει στον Ολυμπιακό! Τόσο πολύ φαίνεται ότι είναι εκνευρισμένος ο Ιβάν με τους Πειραιώτες, που δεν τον νοιάζει αν χάσει έναν καλό ποδοσφαιριστή, αρκεί αυτός να μην ντυθεί στα ερυθρόλευκα...
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html