Η πραγματική αλήθεια. Πώς τα «μαγιό» έφαγαν την Ελεονώρα « Enimerosi 247

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Η πραγματική αλήθεια. Πώς τα «μαγιό» έφαγαν την Ελεονώρα

me-708_64 (1)



Γνώριζε η Ελεονώρα Μελέτη πως οι σχέσεις της με το Epsilon κρέμονται σε μια κλωστή. Και σύμφωνα με πληροφορίες την είχαν προειδοποιήσει να μην κάνει άλλο λάθος. 
Όμως η παρουσιάστρια «εγκλωβίστηκε». Και στέλνοντας τη συγκεκριμένη επιστολή γνώριζε ότι θα βρεθεί εκτός καναλιού. Η Μελέτη λοιπόν έχει ετοιμάσει ένα νέο project σε συνεργασία με γνωστή εταιρία που έχει να κάνει με την προώθηση αθλητικών μαγιό.


Άλλωστε η ίδια είναι λάτρης των water sports οπότε το όλο εγχείρημα ήταν σχεδόν βέβαιο πως θα είχε επιτυχία. Έτσι η παρουσιάστρια έκλεισε τη συμφωνία και βέβαια ήθελε με κάθε τρόπο να διαφημίσει τα μαγιό. Πριν γίνουν τα παρατράγουδα με τα περιοδικά και τα κανάλια και τις αλληλοαπαγορεύσεις έκλεισε να δώσει κάποιες συνεντεύξεις τόσο τηλεοπτικές όσο και έντυπες. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν έκανε πίσω στο εξώφυλλο εβδομαδιαίου περιοδικού παρά τη σχετική απαγόρευση που βγήκε από το Epsilon.
Το διαζύγιο Μελέτη – Epsilon είχε «κλειδώσει» από την προηγούμενη εβδομάδα. Γιατί λοιπόν η ανακοίνωση βγήκε Τρίτη πρωί αφού προηγουμένως το #Ηashtag είχε προβληθεί κανονικά;
Γιατί η διοίκηση του καναλιού δεν θέλησε να προμοτάρει περαιτέρω το εξώφυλλο του περιοδικού. Άλλες πληροφορίες λένε πως το εβδομαδιαίο περιοδικό πρόλαβε επί του πιεστηρίου να κάνει δύο – τρεις ερωτήσεις στην παρουσιάστρια για τη λύση της συνεργασίας με το κανάλι, άλλες πάλι όχι. Μένει να δούμε τι έγινε τα επόμενα 24ωρα. Όσο για το τηλεοπτικό μέλλον της Μελέτη; Δεν συζητά με τον Alpha όπως είχε γίνει πριν μερικούς μήνες ωστόσο τις επόμενες μέρες θα γίνει ραντεβού με τον ΣΚΑΪ που ως γνωστόν κάνει άνοιγμα στην ψυχαγωγία.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html