Αποκαλυπτικό: Έτσι γίνεται το αιδ0ίο μια γυναίκας όταν έχει "ανάψει" πολύ! « Enimerosi 247

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Αποκαλυπτικό: Έτσι γίνεται το αιδ0ίο μια γυναίκας όταν έχει "ανάψει" πολύ!

Αποκαλυπτικό: Έτσι γίνεται το αιδοίο μια γυναίκας όταν έχει
Όταν ένας άνδρας διεγερθεί σeξουαλικά, η… αντίδραση του σώματος του είναι εμφανής σε αντίθεση με τις γυναίκες.
Τι συμβαίνει όμως με τη γυναίκα; Τι γίνεται μέσα στο σώμα της όταν διεγείρεται εκείνη σeξουαλικά; Τι συμβαίνει στα δικά της γeννητικά όργανα;

Την στιγμή που ο εγκέφαλος της γυναίκας διεγείρεται σeξουαλικά από κάποιο ερέθισμα, τα αιμοφόρα αγγεία διογκώνονται και αμέσως περισσότερο αίμα κατευθύνεται στα γeννητικά όργανα. Η αυξημένη κυκλοφορία του αίματος προκαλεί αύξηση των κ0λπικών εκκρίσεων, του φυσικού λιπαντικού του αιδ0ίου που αποτελείται από πρωτεΐνες και αμινοξέα. Επίσης, χιλιάδες νευρικές απολήξεις στο αιδοίο «ξυπνούν» και διογκώνεται.
Οι ιστοί στην κλειτορίδα πρήζονται και σκληραίνουν. Είναι μια «μίνι εκδοχή» αυτού που συμβαίνει στον άνδρα. Σε μεγάλη σeξουαλική διέγερση, η κλειτορίδα μπορεί να τριπλασιαστεί σε μέγεθος.
Ο τράχηλος της μήτρας μαλακώνει και όταν έρχεται σε επαφή με το οτιδήποτε, χιλιάδες σήματα στέλνονται στον εγκέφαλο με αποτέλεσμα να υπάρχει περεταίρω διέγερση. Επί της ουσίας η διείσδuση εκλαμβάνεται από τον εγκέφαλο όπως ακριβώς και τα πρ0καταρκτικά.

Σε περίπου 10% των γυναικών, οι μυς του πυελικού εδάφους που συστέλλονται δυναμικά κατά τη διάρκεια του 0ργασμού, μπορεί να προκαλέσουν την έκκριση διαυγούς uγρού έξω από την ουρήθρα. Αυτή είναι η «γυναικεία εκσπeρμάτιση» και δεν πρέπει να συγχέεται με την ούρηση. Αυτό το υγρό αποτελείται από φυσικά σάκχαρα και όξινη προστατική φωσφατάση, μια χημική ουσία που βρίσκεται επίσης στο σπeρμα.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html