Σίσσυ Χρηστίδου: Η "καuτή" φωτό που... πρόδωσε το μυστικό της! « Enimerosi 247

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Σίσσυ Χρηστίδου: Η "καuτή" φωτό που... πρόδωσε το μυστικό της!





Οι αποκαλύψεις της σeξι παρουσιάστριας και επιχειρηματία πια στο χώρο της ένδυσης, ήρθαν ταυτόχρονα με τη δημοσίευση μιας φωτογραφίας της στα social media, όπου η Σίσσυ Χρηστίδου ουσιαστικά αποκαλύπτει τι κάνει για το "θεϊκό" πρόσωπό της, πως το κάνει και... που το κάνει!
Μη μείνετε όμως μόνο στο μποuστο της, δείτε και το περιεχόμενο του μηνύματός της, ειδικά αν είστε γυναίκα...
Σίσσυ Χρηστίδου: Η σιλουέτα της είναι πιο αδυνατισμένη από ποτέ!
Η Σίσσυ, πόζαρε πολύ αδυνατισμένη καταφέρνοντας να παραμείνει στα κιλά που είχε βάλει στόχο κι έχοντας πλέον νέο κορμί! Και μάλιστα, στη φωτογραφία ποζάρει φορώντας στενό μαύρο παντελόνι που θα παρουσίαζε τα ψεγάδια - αν υπήρχαν.
Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει μεγάλη αδυναμία στο γιατρό της κ. Στέλιο Αγγελίδη κάτι που φαίνεται κι από τις δημόσιες τοποθετήσεις της. Του χρωστάει άλλωστε πολλά και κυρίως τη λάμψη και την κομψότητά της τους τελευταίους μήνες. Δεν είναι τυχαίο ότι εμφανίζεται αδυνατισμένη και πιο εντυπωσιακή από ποτέ! 
Έχει βάλει το "χεράκι" του ο κ. Αγγελίδης με τις πρωτοποριακές θεραπείες και τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που διαθέτει στο κέντρο του...

Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πρόσφατα ότι επισκέπτεται πυκνά συχνά το Δερματολόγο της κ. Στέλιο Αγγελίδη, τον οποίο εμπιστεύεται σε ό,τι αφορά το δέρμα της, άρα και τη λάμψη που εκπέμπει! Δείτε το σχετικό απόσπασμά της από τη συνέντευξή της στο περιοδικό People...
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html