Σκοτώθηκε με την μηχανή ο Απόστολος Σταυρουλάκης (PHOTO) « Enimerosi 247

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Σκοτώθηκε με την μηχανή ο Απόστολος Σταυρουλάκης (PHOTO)

Σκοτώθηκε με την μηχανή ο Απόστολος Σταυρουλάκης (PHOTO)

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία των Αστρακών από την απώλεια του 21χρονου Απόστολου Σταυρουλάκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν το μηχανάκι που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε. Το δυστύχημα σημειώθηκε στο δρόμο προς Μυρτιά. Τις συνθήκες του δυστυχήματος έχει αναλάβει να διερευνήσει το Αστυνομικό Τμήμα Καστελλίου. H κηδεία του αδικοχαμένου οδηγού έγινε χθες το πρωί στον Ι.Ν. του Αγίου Νικολάου, στους Αστρακούς.

ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Φρικτό θάνατο βρήκε χθες (08-04-2016) και ένας 49χρονος Γερμανός όταν το αυτοκίνητο του έπεσε στο κενό, σε βάθος δέκα μέτρων, και «καρφώθηκε» στα σίδερα θεμελίωσης σε υπό κατασκευή υπόγεια διάβαση, στον Καβρό Χανίων. Ο οδηγός, βαριά τραυματισμένος, μεταφέρθηκε από διασώστες του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο όπου εξέπνευσε λίγο αργότερα.
Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε και ένας 28χρονος δικυκλιστής στην περιοχή Βλητέ. Ο νέος άνδρας, που υπηρετούσε στο Πολεμικό Ναυτικό, έχασε τον έλεγχο της μηχανής με αποτέλεσμα να πέσει σε προστατευτικές μπάρες και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html