Τραγική ειρωνεία: Ο θάνατος που είχε τσακίσει τον Παντελή Παντελίδη λίγο πριν το μοιραίο τροχαίο! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σημαντική είδηση:

Δύσκολες ώρες για την Όλγα Κεφαλογιάννη

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Τραγική ειρωνεία: Ο θάνατος που είχε τσακίσει τον Παντελή Παντελίδη λίγο πριν το μοιραίο τροχαίο!

Κατηγορία Lifestyle στις   12:00 μ.μ.  |  Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Τραγική ειρωνεία: Ο θάνατος που είχε τσακίσει τον Παντελή Παντελίδη λίγο πριν το μοιραίο τροχαίο!

«Ο Παντελής είχε βοηθήσει τότε με όλες του τις δυνάμεις για να σωθεί η Ζωίτσα. Οχι μόνο ήρθε στο δείπνο, αλλά ήταν μεγάλη και η οικονομική βοήθεια που έδωσε στους γονείς. Δεν ήθελε να το μάθει κανείς. Ηταν τόσο ταπεινός» είχε αποκαλύψει ο κ. Αυγουλάς, ο τυφλός δικηγόρος και φίλος του αδικοχαμένου τραγουδιστή και πρόσθεσε: «Δυστυχώς, η Ζωή δεν τα κατάφερε. Περίπου έναν χρόνο μετά, "έφυγε" για τη γειτονιά των αγγέλων. Οταν το έμαθε ο Παντελής, κατέρρευσε»! Ωστόσο ο αδικοχαμένος 32χρονος συνέχισε τον αγώνα του. Σειρά πήραν άλλα παιδιά, τα οποία βοήθησε, είτε οικονομικά είτε ψυχολογικά, με επισκέψεις σε νοσοκομεία, ιδρύματα και συλλόγους.

Τον Απρίλιο του 2015, στη Νιρεμβέργη (όπου θα έδινε συναυλία μαζί με τον φίλο του Αντώνη Ρέμο), δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του όταν συνάντησε μια μικρή θαυμάστριά του που έδινε μάχη με τον καρκίνο. Είχε μάθει για την κατάστασή της μέσω ενός γνωστού, κοινού φίλου με τους γονείς της.

Δύο εβδομάδες πριν φτάσει στη Γερμανία, ο Παντελής Παντελίδης είχε μιλήσει μαζί της στο τηλέφωνο και όταν έφτασε η στιγμή της συνάντησης, η μικρή έτρεξε και χώθηκε στην αγκαλιά του! Οι γονείς της απαθανάτισαν τη στιγμή που ο Παντελής και η κόρη τους κουβέντιαζαν λες και ήταν φιλαράκια! Μάλιστα, εκείνος είπε στο κοριτσάκι ότι στο ξενοδοχείο ήταν μαζί του και ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος κατέβηκε και αγκάλιασε τη μικρή. Στη σύντομη ζωή του ο 32χρονος καλλιτέχνης προσπάθησε να στηρίξει ανθρώπους με προβλήματα όρασης, καθώς ήταν φίλος με τον Βαγγέλη Αυγουλά και συχνά οι δυο τους βρίσκονταν για να μοιραστούν σκέψεις και χαρές.

Στην τελευταία τους συνάντηση, όπως μας αποκάλυψε ο κ. Αυγουλάς, ο τραγουδιστής τού ζήτησε να του γράψει ένα άρθρο για το πώς τον «βλέπει». Φανερά συγκινημένος, ο πρόεδρος της νεολαίας του Πανελλήνιου Συνδέσμου Τυφλών τόνισε: «Δεν πρόλαβα. "Εφυγε". Ομως, του έκανα το χατίρι και ανέβασα το άρθρο μου στο facebook». Οπως έγραψε ο ίδιος: «Αγγιξέ με να δεις με τον δικό σου τρόπο, να μου πεις, μοιάζουμε; Τι θα έγραφα στο blog μου γι' αυτόν, με ρωτούσε πειράζοντάς με. "Πιάσε με να δεις πώς είμαι". Και σχολίασα τις γάμπες σου, δυνατοί μυς από όταν έπαιζες ποδόσφαιρο, μου εξήγησες. Και το μέτωπό σου το βρήκα πλατύ και σε πείραξα και γελάσαμε».

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html