Έγινε διάσημη στο Ίντερνετ επειδή έκανε κάτι… απίστευτα αηδιαστικό « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Έγινε διάσημη στο Ίντερνετ επειδή έκανε κάτι… απίστευτα αηδιαστικό

Κατηγορία Περίεργα στις   11:40 μ.μ.  |  Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

dias_0

Μέχρι πρότινος θεωρείτο μία συνηθισμένη, όπως όλες οι άλλες.
Ωστόσο, η Makela από το Τορόντο του Καναδά ήταν (μέχρι και την περασμένη εβδομάδα) μια απλή και συνηθισμένη κοπέλα, η οποία περιστασιακά ανέβαζε στα social media τολμηρές φωτογραφίες της αλλά και αναρτήσεις όπου σχολίαζε την καθημερινότητά της.
Όλα αυτά όμως άλλαξαν πριν από λίγες μέρες, όταν η σeξι ξανθιά δημοσίευσε μια σειρά από tweets τα οποία την μετέτρεψαν σε «σταρ του διαδικτύου» εν μία νυκτί, παρά το γεγονός ότι το περιεχόμενό τους ήταν κάθε άλλο παρά κολακευτικό για την ίδια.
Τι ακριβώς συνέβη; Η όμορφη κοπέλα περιγράφει πώς ακολούθησε τον καλό της στο διαμέρισμά του, προκειμένου να περάσουν μαζί μια καυτή βραδιά, αλλά τελικά βίωσε μια από τις πιο… σουρεαλιστικές εμπειρίες της ζωής της αφού, όταν χρησιμοποίησε την τουαλέτα του, διαπίστωσε (με φρίκη) ότι δεν λειτουργούσε το καζανάκι.
Η συνέχεια της ιστορίας είναι πραγματικά απίστευτη. Η κοπέλα, έχοντας πανικοβληθεί από το ενδεχόμενο να ρεζιλευτεί στον νέο της φίλο και συνειδητοποιώντας ότι είχε μείνει ώρα στην τουαλέτα, αποφάσισε να κάνει κάτι… ακραίο, προκειμένου να βγει από τη δύσκολη θέση.
Έτσι, έβαλε το χέρι της στη λεκάνη, έπιασε το … προϊόν της αφόδευσής της, το τύλιξε προσεκτικά σε χαρτί υγείας και το έβαλε στην τσάντα της, με σκοπό να προσπαθήσει να  το ξεφορτωθεί με την πρώτη ευκαιρία. Αυτή η ευκαιρία όμως τελικά άργησε πολύ και η κοπέλα πέρασε αρκετές ώρες προσπαθώντας να το παίξει «άνετη» στον φίλο της ο οποίος είχε όρεξη για τρελίτσες, ενώ στην πραγματικότητα την είχε κόψει κρύος ιδρώτας ότι το «μυστικό» της θα αποκαλυπτόταν λόγω οσμής.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html